καλές τιμές. Είναι δοκιμασμένο το γραφείο; κριτικές για τα κορίτσια έχουμε;
δεν ξέρω .. το έβαλα απλά να μας πει κανείς αν ξέρει ... ούτε καν αν οι φωτογραφίες είναι πραγματικές δεν ξέρω
καλές τιμές. Είναι δοκιμασμένο το γραφείο; κριτικές για τα κορίτσια έχουμε;
παλληκαρι η αγγελια μπαινει κατα καιρους,αλλα οι γκομενες εχουν την ηλικια της ακροπολης....η μια εχει μεγαλα βυζια,αλλα τα υπολοιπα ειναι κλαφτα.....εχουν δικο τους χωρο στην πατησιων,υψος κυψελης,και η τιμη ξεκιναει απο 50 ευρω....μια φορα πηγα και στο τελος τσακωθηκα και εφυγα ,γιατι εχουν ασχημη γλωσσα,και μολις λες οτι φευγεις σου την λενε....ΜΑΚΡΙΑ........ρε παιδια τα μπαλονια τουτα τα εχει δοκιμασει κανεις;;
Παιδια τι λεει απο υπηρεσιες η συγκεκριμενη;
Αξιζει τα λεφτα της;
ευχαριστώ φίλε.. τώρα τελευταία ψάχνω στο adoos δεν την είχα ξαναδεί.παλληκαρι η αγγελια μπαινει κατα καιρους,αλλα οι γκομενες εχουν την ηλικια της ακροπολης....η μια εχει μεγαλα βυζια,αλλα τα υπολοιπα ειναι κλαφτα.....εχουν δικο τους χωρο στην πατησιων,υψος κυψελης,και η τιμη ξεκιναει απο 50 ευρω....μια φορα πηγα και στο τελος τσακωθηκα και εφυγα ,γιατι εχουν ασχημη γλωσσα,και μολις λες οτι φευγεις σου την λενε....ΜΑΚΡΙΑ........
Και με το παραπανω !!!Παιδια τι λεει απο υπηρεσιες η συγκεκριμενη;
Αξιζει τα λεφτα της;
ειναι παλια....απλως δεν βαζουν συνεχεια...ευχαριστώ φίλε.. τώρα τελευταία ψάχνω στο adoos δεν την είχα ξαναδεί.
Και με το παραπανω !!!
Φιλε, απαιχτο. Σε πειραζει να το βαλω υπογραφη????ανέκδοτο.. λίγο άσχετο βέβαια, αλλά με τόσες που έχουν βγει στην γύρα ...
-μωρό μου, πάρε μου ένα παλατάκι να κάνουμε ερώτα σαν βασιλιάδες.
-να σου πάρω έναν ζουρλομανδύα να πηδιέσαι σαν τρελή;
Φιλε, απαιχτο. Σε πειραζει να το βαλω υπογραφη????
Φιλε, απαιχτο. Σε πειραζει να το βαλω υπογραφη????
Όσοι ειστε κατω απο 30 ετών ετοιμαστείτε για μισθό 480 - (480 * 16% ) = 403,2 €
Αντε να σας δω λεβέντες μου να δίνετε 80άρια κ 100άρια τώρα ....
Όσοι ειστε κατω απο 30 ετών ετοιμαστείτε για μισθό 480 - (480 * 16% ) = 403,2 €
Αντε να σας δω λεβέντες μου να δίνετε 80άρια κ 100άρια τώρα ....