heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Καληνύχτα σύντροφοι. Πάω και εγώ στο καλύβι μου.
Αυτη ειναι η Φαιδρα που λεγατε πριν κατι ημερες?
...Αν δεν έχεις γαμήσει Πολωνέζα, δε θα καταλάβεις...
αραματα μαχης τις αποκαλουν...με 2 ειχα την τυχη να συνευρεθω και ακομα τις θυμαμαι!!επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερα εξυπνος, μπορεις να μου εξηγησεις πως συνδεεται η αποδοση με την καταγωγη?
+1...Αν δεν έχεις γαμήσει Πολωνέζα, δε θα καταλάβεις...
κανε μια βολτα στο τριγωνο και διαλεξε εχει τεμαχια για ολα τα γουστα.απο 20 ευρα εωσ 40.
ομονοια οικονομοικα και καλα
ποιο είναι το τρίγωνο; (ο άσχετος... )
οι μικρεσ και ομορφεσ ειναι ξεπετεσ συνηθωσκαλησπερα ρε αγωνιστες εχει κανει υποψη του γι αυτο εδω το πιτσιρικι???ειχε ξαναβγει καποια στιγμη αλλα δεν προλαβα να την δοκιμασω και τωρα τη βλεπω με αλλο νουμερο ...την εχει δοκιμασει κανεισ?
οχι απλα με αλλεσ εχω καταλαβει τι παιζει με αυτεσ τησ γκομενεσ.οι μικρεσ και ομορφεσ ειναι ξεπετεσ συνηθωσ
[/quote
την εχεισ δοκιμασει?
πεσ μασ εντυπωσεισ
Πώς να βγάλεις άκρη? Γραφείο είναι με δεκάδες αγγελίες ,σαμάνθα,ρεβέκκα,γυναίκα ηφαίστειο,πιτσιρίκι κτλ..καλησπερα ρε αγωνιστες εχει κανει υποψη του γι αυτο εδω το πιτσιρικι???ειχε ξαναβγει καποια στιγμη αλλα δεν προλαβα να την δοκιμασω και τωρα τη βλεπω με αλλο νουμερο ...την εχει δοκιμασει κανεισ?
οκ ...ασε το συνηθως...αυτη τη εχει δωκιμασει κανεισ???αλωστε περι ορεκσεως κολοκυθοπιτα...οχι απλα με αλλεσ εχω καταλαβει τι παιζει με αυτεσ τησ γκομενεσ.
δοκιμασε και πεσ μασ παρε τηλ και ενημερωσε μασοκ ...ασε το συνηθως...αυτη τη εχει δωκιμασει κανεισ???αλωστε περι ορεκσεως κολοκυθοπιτα...
ρε παιδια δεν ζηταω ενημερωση.πηρα και ρωτησα τιμεσ κτλ και οσο για το νουμερο το googλαρα και ειδα τι και πως...αν εχει καποιος καποια προσωπικη εμπειρια ρωταωΠώς να βγάλεις άκρη? Γραφείο είναι με δεκάδες αγγελίες ,σαμάνθα,ρεβέκκα,γυναίκα ηφαίστειο,πιτσιρίκι κτλ..
Άσε που σε κάθε αγγελία βάζουν και διαφορετική τιμή..
καλησπερα ρε αγωνιστες εχει κανει υποψη του γι αυτο εδω το πιτσιρικι???ειχε ξαναβγει καποια στιγμη αλλα δεν προλαβα να την δοκιμασω και τωρα τη βλεπω με αλλο νουμερο ...την εχει δοκιμασει κανεισ?