vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μασαζ στην θησεως...τον πουλο δεν αξιζει.....Καλημερα. Ξερουμε κατι γι'αυτην;
μασαζ στην θησεως...τον πουλο δεν αξιζει.....Καλημερα. Ξερουμε κατι γι'αυτην;
μασαζ στην θησεως...τον πουλο δεν αξιζει.....
Νομίζω οτι δεν υπάρχει μάχιμος που να μην έχει φάει 1-2 στησίματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να πάρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις τις λεπτομέρειες, πάντως απέφυγε αυτές που λένε πήγαινε σε hotel και πάρε με τηλέφωνο γιατί θα περιμένεις 1-2 ωρίτσες. Αλλά και πάλι για να κλείσεις ραντεβού συγκεκριμένη ώρα πρέπει να έχεις δώσει διαπιστευτήρια. Τώρα στα strip-show όλα είναι πιθανά αναλόγως την τύχη σου. Περισσότερες γνώσεις μπορείς να αποκτήσεις σπουδάζοντας το αντίστοιχο thread, έχει άπειρα συγγράματα.ρε παιδια . μπορει να μου πει καποιος πως κλεινουμε με call girl απο αγγελια σε εφημεριδα ? στο παρελθον ειχα δοκιμασει δυο φορες και ειχα φαει @( δεν ηρθε..) . και για αυτο παω μονο σε στουντιο ... τελος , απο strip ειναι ευκολο ? εως 150 Ε ( αραχτος ανεργος αποφοιτος προς μεταπτυχιακες σπουδες...)
υ.γ. αν γινει κινηση σε strip και σε μαθει μια , ειναι ευκολο να σου γνωρισει και αλλα κοριτσια ?
...ειναι γραφειο...μην ψαχνετε αδικα....ζητανε συνδρομη για να σου δωσουν καποια τηλεφωνα,απατη ολκης...Η σκεψη μου ειναι, οτι μια τετοια κοπελα δεν υπηρχε λογος να ανεβασει αγγελια στο adoos.
Μια βολτα να εκανε εξω στο δρομο, θα ειχε οποιον ηθελε.
...ειναι γραφειο...μην ψαχνετε αδικα....ζητανε συνδρομη για να σου δωσουν καποια τηλεφωνα,απατη ολκης...
...οπου σε πιασουν συναδελφε..αλλα υπαρχουν κοροιδα που τσιμπανε και δινουν λεφτα...Ως αν να μην έφταναν τα παλτά που μας έχουν έρθει κατά καιρούς, η απάτη επεξετάθη και στο "προσυμβατικό στάδιο". Όλα καλά.
Πώς φαινεται ο δικηγορος...Ως αν να μην έφταναν τα παλτά που μας έχουν έρθει κατά καιρούς, η απάτη επεξετάθη και στο "προσυμβατικό στάδιο". Όλα καλά.
Μάλλον τέλος εποχής... συνάδελφε.Πώς φαινεται ο δικηγορος...
Αποχη τελος αδελφε?
Ετσι ακριβως....ειναι γραφειο...μην ψαχνετε αδικα....ζητανε συνδρομη για να σου δωσουν καποια τηλεφωνα,απατη ολκης...
Αν υπαρχουν κοροιδα? Παρα πολλα που τους τρωνε τα λεφτα....οπου σε πιασουν συναδελφε..αλλα υπαρχουν κοροιδα που τσιμπανε και δινουν λεφτα...
Αν υπαρχουν κοροιδα? Παρα πολλα που τους τρωνε τα λεφτα.
Μόνο που ως ζευγάρι με παρτούζες πληρώνεις από 120 ως 200...Τελικα η 32αρα που μια θελει 300 και μια 400 ειναι το ζευγαρι με τις παρτουζες,την αναγνωρισα απο μια φωτο που μου εστειλε.....
100+20+30=150+Hotel=Full service για μια φορα !!!Αυτή ''κυκλοφορούσε'' και σαν Nadia
Το τηλ. είναι γραφείου που πρέπει να έχει σχέση με πολωνικά..προϊόντα γιατί με ενα googlarisma βγάζει και άλλα
Η ίδια εδώ σε παραλλαγή πρός το ξανθό
μια άλλη του γραφείου εδώ
Το ίδιο τηλ είχε και η Sofia sexi italida ??? ( Ιταλίδα από την Βαρσοβία)
που έχει αναφορά ποιό πίσω ίσως και κριτικές δεν..κοίταξα
Την Magdalena/Nadia δεν την έχω ''συναντήσει'' κατ ιδίαν με την μέθοδο του call, αλλά νομίζω ότι παλιότερα πρέπει να είχαμε ''συστηθεί'' σε ..άλλου είδους χώρο.
Πρέπει..100% σίγουρος δεν είμαι, πέρασε και καιρός, άλλαξε και το... ''φεγγάρι''...όμως δεν πρέπει να κάνω λάθος.
Γενικώς..πάντως οι Πολωνέζες φημίζονται για το ότι είναι ''εργατικές'' στο κρεβάτι και ότι (δυστυχώς) πίνουν πολύ!
100+20+30=150+Hotel=Full service για μια φορα !!!
Πώς φαινεται ο δικηγορος...
Αποχη τελος αδελφε?
εχει αναφερθει παλι για αυτο το γραφειο οτι ειναι κατηγορια των 150.Δεν βλεπω απο εμφανιση οι Πολωνεζες να υστερουν απο τις Ελληνιδες των 150 εδω μεσα.Για υπηρεσιες ας παει ενας να μας πει αν αξιζουν τα 150 η οχι
να σε καλά με έκανες και γέλασα πρωί πρωί
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?ρε παιδια,απο το τοπ ελληνιδες συνοδοι έχει ψωνίσει κανείς???δεν υπάρχει καμμία κριτική..
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?
Δεν έχει γραφτεί κάτι για Αρη-Παπάρη?
Βλάκας απατεώνας (φοβερός συνδυασμός) που έγινε γνωστός για την αναίδεια του επειδή του έκατσε η ευκαιρία να βρεί 5-6 μικρές κούκλες από τις οποίες δε μπόρεσε να κρατήσει καμμία, κατάφερε να χώσει μία στη φυλακή από την απληστία και τη βλακεία του, τρώει τα λεφτά όποιου τσιμπήσει στις μαλακίες του για προκαταβολή και η τελευταία γκόμενα που πλάσαρε ήταν η "Εβελίνα" για την οποία έχουν γραφτεί καλά λόγια αν αντέξεις την αναίδεια και τις προσβολές του απατεώνα και τελικά την συναντήσεις. Τελευταία δεν έχει γράψει κάποιος κάτι και είναι πιθανόν να μην έχει ούτε αυτή πλέον.
Δοκίμασε και πές μας την εμπειρία σου ;)
ο παπαρης οντως εχει εξαφανισθει.....γιατι κατι μου λεει πως κρυβεται πισω απ την τραγουδιστρια που ψαχνει μικροφωνο;;
400 ευρα μου ζητησε για μια ωρα...γιατι ειναι πολυ στιλατη πουτανα..
της ειπα να παει να γαμηθει.....(μονο ο παπαρης κανει κατι τετοια..)