αλπουλα χωρις να εχω κατι προσωπικο απλα εθιξες ενα κεριο θεμα στο οποιο επιρεαζει πολλους και γιαυτο παρεθεσα εσενα.
ας επιτρεψουμαι σε καποιους να θιγοντε με τα γραφομενα καποιων, πολοι απομας ακομα και εγω καμοια φορα θα παμε να γραψουμε το πιστευω μας για μια κοπελα και το γραφουμαι με τετοι τροπο που θιγουμαι, πολους αποσους εχουν παει μαζι της, ισως με χαρακτηρισμους,ισως με τα γραφομενα μας, στο θεμα με την βιβη το ειπα και στο θρεντ της πολοι το εκαναν, δεν παει να πει οτι ο αλλος ειναι αγαπουλης πρωμοτορας επιδη θιχτικε, στο παρελθον αμα θυμασε ειχε συμβει και σε σενα αυτο.
γενικα καλο θα ηταν για ολους να λεμε προσωπικες εμπειριες προσπαθοντας να μην θυγουμαι συναδερφους, ελπιζω να μην με θεωρεις παραλογο σε αυτο.
καποιος ειπε οτι ο γιωργος ειναι κωλοτουμπας κακος χαρακτηρισμος, κωλοτουμπας ειναι αυτος που μιλαει παντα ανερωντας τα παντα μονο προς το συμφερων του, εγω θα ελεγα οτι ειναι ενθουσιωδης και παρασηρεται ισως και λιγο υπερβολικα, τον δικαιολογω οτι οπως ειπε μολις πηρε διαζυγιο, ο καθενας μας ενθουσιαζετε με κατι νεο που του τυχενει οποτε δικαιουτε μια περιοδο χαρητος(οπως ειπε αλλος φιλος), δεν ειναι ολοι εξπερ γνωστες του ειδους.
τελος εχει βαλει κριτικες για 5 κοπελες νομιζω καποιοι συναδερφοι εκλησαν καποιες απο τις εν λογο κοπελες και εμειναν ικανοποιημενοι, αν εχει καταφερει να ειναι νταβας αγαπουλης για τις 5 αυτες κοπελες και απλα να προμωταρει αντι να του τα χωνουμε να ρωτησουμαι πως το εκανε δεν ειναι κατι ευκολο
δυστηχως δεν μπορουν να αρεσουν ολοι σε ολους γιατι τοτε δεν θα ειχε ο καθενας τον χαρακτηρα του
οποτε θα ασπαστω το τροποποιημενο ρητο που εβαλε φιλος και θα πω
"διαφωνω με τα οσα λες, αλλα, θα υπερασπιστω μεχρι θανατου, το δικαιωμα σου νατα λες"
σε 5 μικρα πραγματακια ας ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι θα ηταν καλητερα για ολους μας και ασ ξεκινουσεμαι γραφοντας απλα με τροπο που να μην θυγουμε εμεσα ή αμεσα ατομα, ειναι δυσκολες εποχες και απλα μια μικρη σπιθα ειναι ευκολο να προκαλεσει εκρηξη
και αυτο στην πραγματικοτητα ειναι κακο για μας τους ιδιους.
υ.γ. συγνωμη για το οφ τοπικ και δεν θελω να θιξω κανεναν απλα να μην δυσκολευουμε και αλλο την κατασταση μας