morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
μουφα ;)
Έχει αγγελίες σε πολλά site και με το τηλέφωνο αυτό και με ένα άλλο σε ..512 με ένα απλό γκουγκλάρισμα μάλλον είναι γραφείο
μουφα ;)
Δεν ξερω για εσενα εμενα παντως αυτες που ξερω οταν θελουν χρημα μου στελνουν μηνυμα να δουν τι κανω!!!!!!!!
Καλησπέρα! Μήπως κάποιος μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της Sofias Ru που έχει αναφερθεί και πιο πίσω. Γενικότερα θα με ενδιέφερε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για αντίστοιχες μιλφ καταστάσεις εκτός από Αναστασία Ru για την οποία ξέρω. Περιμένω απάντηση ή pm.
ναι αυτη ειναι η οποία αλλάζει συνέχεια ονόματα και email σε κάθε αγγελία που βάζει
εχει πολλεσ τανεσ που κανουν ακαποτα δεν ειναι η μονηΛοιπον απλα να σας προειδοποιησω οτι πριν κανα χρονο παιζαν μυκητες.....και πηδιεται ακαποτα.....
εχει πολλεσ τανεσ που κανουν ακαποτα δεν ειναι η μονη
και;;χμ.....λυπαμαι που το ακουω...αν και αναμενο.
Στο δευτερο ραντεβου δεν ξερω να το κανουν πολλες.... Εγω μια φορα εκανα την μαλακια
καπωσ ετσι πολλεσ προτεινουν το ακαποτο... όλες θέλεις να πεις..... ;)
καπωσ ετσι πολλεσ προτεινουν το ακαποτο
καπωσ ετσι πολλεσ προτεινουν το ακαποτο
Ο καθενας να προστατευει τον εαυτο του.και οι ιδιες θα προτιμουν να κανουν πιπα με προφυλακτικο λιγοι αντρες προσεχουν .το οτι καποια ειχε μυκητες δε λεει τιποτα και η γκομενα σου μπορει να εχει αν κανει τη θεραπεια της ολα καλα δεν ειναι καταδικασμενη μια ζωη τα περισσοτερα αφροδισια παιρνουν με αντιβιωση.δεν λεει να λεμε η μια κανει ακαποτα η αλλη ειχε μυκητες και πολλα αφροδισια δεν εχουν συμπτωματα για αυτο ο καθενας ας φροντιζει τον εαυτο του.
φιλε το οτι περιλαμβανεται στις υπηρεσιες δε σημαινει οτι το προτεινουν αν ο αντρας δε θελει καμια δεν προκειται να του πει ελα να κανουμε ακαποτο.εγω κολλησα απο γκομενα οχι απο πουτανα πολλες φορες ειναι οι γκομενες πιο πολυ επικινδινες οι τανες επειδη πανε με πολλους κανουν συχνα εξετασεις και προσεχουμε και εμεις ενω με τη γκομενα ειμαστε χαλαροι δεν προσεχουμε ουτε αυτες ελεγχονται.η γκομενα που με κολλησε ειχε λιγες σχεσεις στο ενεργητικο αλλα επειδη εκανε σταθερες σχεσεις δε χρησιμοποιουσε καποτα και κολλησε.για αυτο προσοχη με ολες τις γυναικεςκαπωσ ετσι πολλεσ προτεινουν το ακαποτο