Φιλε μαικ εισαι μπεστ τσαιλντ αληθεια αν ποτε κατεβεις αθηνα να παμε καμια μπαροτσαρκα αναμεσα στους κολομαγκες εισαι φωτεινη εξαιρεση παντα εισαι λογικος και με μια καλη κουβεντα για ολους ουτε μαγκιες ουτε απωθημενα φαινεται οτι εχεις παρει πολυ καλη αγωγη απο το σπιτι σου το καταλαβα απο τοτε που μου εστειλες να πω την αληθεια στους φιλους στο διημερο ,δεν ειχες κανενα λογο να ενδιαφερθεις και ομως το εκανες και αληθεια σε συμπαθω περισσοτερο απο ολους εδω μεσα
τωρα με εκανες και ντραπηκα λιγο, δεν νιωθω σαν φωτεινη εξαιρεση, ουτε λογικος, απλα θελω να ειμαι δικαιος, και αυτο πολλες φορες γυρναει μπουμερανκ, το μυνημα που σου εστειλα τοτε το εκανα μονο και μονο για ενα λογο, το ψεμα φερνει και αλλο ψεμα, ειναι κατι που προσπαθω να αποφευγω, οσο για το ενδιαφερον πιστευω ενα πραγμα οτι η κοινωνια χαθηκε οταν ξεχασαμε οτι ειμαστε ανθρωποι, ολοι κατηγορουμε, μειωνουμε, υποτιμαμε τους αλλους και ταυτοχρωνα απετουμε σεβασμο γιατι ειμαστε εμεις το ζητημα ειναι τον αξιζουμε?
ευκολο να ριχνουμαι παντου ευθηνες και να ειναι ολοι λαθος, αλλα δυσκολο να αναλαβουμε ο καθενας τις δικες του, οπως ελεγε ο παππους μου οταν ημουν μικρος, πρωτα να κοιταμε την καμπουρα μας και μετα να κρινουμε την καμπουρα των αλλων, στο θεμα με το σπιτι και την διαγωγη θα διαφωνησω, οι γονεις βαζουν τα θεμελεια εμεις οι ιδιοι πλαθουμε τον χαρακτηρα μας, το κακο ειναι οτι κακομαθαινουν τα παιδια αλλα στην ουσια αυτα ειναι που κρινουν το ποτε πλεον οριμαζουν.
υ.γ. το μπεστ τσαιλντ δεν ηταν δικια μου ιδεα, αλλα μια κοπελας της δουλειας, εμπαινε οταν ακομα υπηρχε το τσατ, καποιοι της ειχαν μιλησει ασχημα και ποτε δεν απαντησε σε κανεναν, σεβαστηκε ακομα και αυτον που την εβρισε, οταν σταματησε να μπαινει στο σαιτ μου ζητησε απλα να το γραψω, οσοι εμπαιναν τσατ(και το ειχα δει τοτε) ισως να το θυμουντε και το κραταω μονο και μονο γιαυτην