Αν τα εχει, να τα δωσει !!!μία ώρα 200 ευρώ;
δώστα παλικάρι μου και πες μας κι εμάς
πάντως ανεξάρτητη δεν την πολυκόβω αυτήνε
Εγω παντως, τωρα δεν τα εχω !!!
Αν τα εχει, να τα δωσει !!!μία ώρα 200 ευρώ;
δώστα παλικάρι μου και πες μας κι εμάς
πάντως ανεξάρτητη δεν την πολυκόβω αυτήνε
είδες εγώ να του κόψω τη φόρα;Αν τα εχει, να τα δωσει !!!
Εγω παντως, τωρα δεν τα εχω !!!
Την κριτικη, εγω θελω να διαβασω !!! ;)είδες εγώ να του κόψω τη φόρα;
ας δώσει και με 500 άμα έχει και γουστάρει
άμα έχει και 700, να δώσει σε κανά παλικάρι τα 500 σα μηνιάτικο και τα 200 σε αυτή
και μετά να γράψει κριτική φυσικά...μην ξεχνιόμαστε
Eγω ηξερα ενα παρομοιο τυπο για την μικρη πιεση .
[size=10pt]Για δοκίμασε και τον τύπο [size=10pt] { ( ηλικία σου : 2 ) + 7 = Μέγιστη ηλικία για call girl } [/size][/size]
[size=10pt]Για δοκίμασε και τον τύπο [size=10pt] { ( ηλικία σου : 2 ) + 7 = Μέγιστη ηλικία για call girl } [/size][/size]
ειναι ιδια. υπάρχει κριτικη στα amateur cg στα τελευταια τοπικΡε παιδιά, ψάχνω να βρω κριτική για αυτήν, αλλά δεν βρίσκω κάτι.
Ξέρει κανένας λεπτομέρειες;
μαλακίες....Εμένα αυτό τον τύπο μου τον έχουν αναφέρει για τον προσδιορισμό της σωστής ηλικίας της νύφης
μαλακίες....
είσαι 50 και θα πας με 32άρα;
σε cg νομίζω πως είναι απαράδεκτο...δεν λέω πως θα σε χαλάσει πάρα πολύ...αλλά...φρέσκο αίμα
δεν του πέφτει μεγάλη...αλλά έχει επιλογή χαλαρά για μικρότερηΝα υποθέσω πως εννοείς ότι η 32άρα call girl είναι milf; Και για έναν 50άρη του πέφτει μεγάλη;
Να σου πω εγώ που είμαι 50+ πως μια 32χρονη την βλέπω το ίδιο μικρότερή μου με μια 24χρονη. Καμία διαφορά!
Οπότε το θέμα είναι ΠΩΣ είναι η 32χρονη και πως η 24χρονη. Κατά τεκμήριο δε (πλην εξεραίσεων, αλλά βέβαια οι πουτάνες ανήκουν σχεδόν όλες στην εξαίρεση) η 32χρονη είναι και πιο έμπειρη και ακομπλεξάριστη...
Σωστοςςςςς !!!!!Να σου πω εγώ που είμαι 50+ πως μια 32χρονη την βλέπω το ίδιο μικρότερή μου με μια 24χρονη. Καμία διαφορά!
Οπότε το θέμα είναι ΠΩΣ είναι η 32χρονη και πως η 24χρονη. Κατά τεκμήριο δε (πλην εξαιρέσεων, αλλά βέβαια οι πουτάνες ανήκουν σχεδόν όλες στην εξαίρεση) η 32χρονη είναι και πιο έμπειρη και ακομπλεξάριστη...
δεν του πέφτει μεγάλη...αλλά έχει επιλογή χαλαρά για μικρότερη
οπότε...προτιμώ τη μικρότερη
βέβαια δεν ξέρω τι θα λέω στα 50 μου...
μπα...έχουνε κατέβει πολύ πια οι ηλικίεςΝα σου πω εγώ που είμαι 50+ πως μια 32χρονη την βλέπω το ίδιο μικρότερή μου με μια 24χρονη. Καμία διαφορά!
Οπότε το θέμα είναι ΠΩΣ είναι η 32χρονη και πως η 24χρονη. Κατά τεκμήριο δε (πλην εξαιρέσεων, αλλά βέβαια οι πουτάνες ανήκουν σχεδόν όλες στην εξαίρεση) η 32χρονη είναι και πιο έμπειρη και ακομπλεξάριστη...
Μόλις ήρθε στην Αθήνα και σε τιμή ευκαιρίας..
με γαργαλαει....η κυρα κατερινα...
μηπως ξερει κανεις τιποτα;;
με γαργαλαει....η κυρα κατερινα...
Τα 30 που λέγαμε!
Θα κρύβει και 3-4...
Δύναμις φαίνεται, αν βέβαια είναι αυτή και οι φωτό είναι πρόσφατες.
Μήπως όμως να έκανε και κάποιο σορτκάτ στα 180;
Εδώ οι ξένες τράπεζες και δέχονται πάνω από 50% για τα ομόλογα του Ε.Δ.!
αν δοκιμασεις και ειναι αυτη στις φωτογραφιες και οι υπητεσιες καλες ενημερωσε μας να παρουμκε σειρααν δεν ειναι αυτη....θα παρει τον πουλο...gian....
δυσκολοι καιροι για να χαραμισεις 200αρι...