Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Σ' ευχαριστω..Μια ερώτηση : Πηγαινει σε σπίτι, ή μονο ξενοδοχειο;
Την βλέπω καιρο και κατι μου κάνει και μετα τα σχολια που διάβασα, λεω να κάνω ένα test-drive..
ρε παλικαρια εχει κανεις το τηλ της θειας ολγας?η ολγα θελει 50 ευρω για την πρωτη μπαλα συν τριαντα για τη δευτερη συν 10 ευρω επιναυλο καυσιμου διοτι δεν μενω κεντρο
κωλος μεσα ακαποτο δεκτο ..
Δεν ξέρω αν πηγαίνει σε σπίτι, πάντος σίγουρα μια δοκιμή αξίζει ;)Σ' ευχαριστω..Μια ερώτηση : Πηγαινει σε σπίτι, ή μονο ξενοδοχειο;
Την βλέπω καιρο και κατι μου κάνει και μετα τα σχολια που διάβασα, λεω να κάνω ένα test-drive..
Το γράφει στην αγγελία της www.adoos.gr/post/23235794/iiiisup1iacuteiplusmn]http://www.adoos.gr/post/23235794/iiiisup1iacuteiplusmn[/url] για πρόσεξε καλύτερα τον υπολογιστή σουκανεις ωρε παιδες δεν εχει τηλ της ολγας?
Δεν ξέρω αν πηγαίνει σε σπίτι, πάντος σίγουρα μια δοκιμή αξίζει ;)
Το γράφει ακόμα κι εκεί που μαζεύεται η σελίδα όταν κάνεις ελαχιστοποίησηδυστχως επειδη το προσεξα μου βγαζει χχχχχ και ελεγα μηπως το βλεπει κανεις
δυστχως επειδη το προσεξα μου βγαζει χχχχχ και ελεγα μηπως το βλεπει κανεις
αν εχεις ιντερνετ εξπλορερ9 η χρομ/μοζιλα δες πανω στον σελιδοδυχτηΘα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω..Αν πάει σε σπίτι, θα δοκιμασω σίγουρα..
Με τα ξενοδοχεία δεν τα πάω καλά..
μπορεις να το κανεις λιγο λιανα φιλαρακι??μαλλον να το διευκρινησω καλυτερα ...
κανει πρωκτικο η ολγα δλδ δεχεται να την πηδηξεις απ τον κωλο δλδ να βαλεις το καυλι σου στον κωλο της ..
και κανει και ακαποτη πιπα δλδ να στον ρουφηξει χωρις καποτα ...
αυτα
Το γράφει ακόμα κι εκεί που μαζεύεται η σελίδα όταν κάνεις ελαχιστοποίηση
και καλά !!!!!Καλημέρα σε όλους. Υγεία και τύχη.
[URL unfurl="true"]http://attica.olx.gr/en/sofia-iid-285146911[/url]
Λοιπόν παληκάρια τα συγχαρητήριά μου σε όσους καταφέρνουν και πηδάνε αυτό το πράγμα (με τα χρυσά δόντια!!) και άλλα παρόμοια.
Ομολογώ πως σας θαυμάζω με την ίδια έννοια που θαυμάζω αυτούς που βλέπω στο Travel channel να πηγαίνουν τουρισμό στο Ιράν ή την Μογγολία, αλλά φυσικά εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ.
Θα ήθελα πάντως να είχα την ενέργητικότητά σας, αλλά μάλλον είμαι πολύ μεγάλος πλέον...
και καλά !!!!!
Ξέχασες το 2ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.
Καλημέρα σε όλους.