Ευχαριστω τον φιλο για το μαιλ που μου κοινοποιησε και που ειναι το απαντητικο μαιλ που εστειλε η φοιτητρια με το ονομα ξενια σε ολους εσας εδω που της στειλατε μηνυματα 108 τον αριθμο και δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που αναφερε τον φιλο εδω μεσα αλλα και εξω απο εδω για τα ποστ του στην κοπελα....ΕΙΣΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΡΕ...ΛΑΜΟΓΙΟ..ΔΟΣΟΛΥΓΟΣ...ΓΛΥΦΤΗΣ ... Α ΚΟΙΧΟΥ ΜΑΛΑΚΑ και κατι τελευταιο θα το στειλω στον φιλο μου γιατι αυτον που βριζει τον θεωρω φιλο μου και ειναι οντος αντρας με αρχιδια και οχι αντρακι γιατι πουθενα δεν αναφερε για την οικογενεια της σε κανενα δικο του ποστ και πρεπει να δουμε τελικα ποιοι ειναι οι παρτακηδες οπως αποκαλεσε εμενα ο φιλος γιωργος46 και ποιοι οταν μιλανε εδω καποιοι τους δινουν στεγνα...
και λιγα λες... και λιγα λες....
οταν τα εχωσα σε καποιους εδω μεσα με ειπανε αγαπουλη
νταβατζακο προμοτορα και μερικα ακομα επιδει εχω πει μονο για 4 κοπελες οσο ειμαι στο σαιτ ... τι να κανουμε... εγω δεν μενω αθηνα και στο γουστο μου ειναι το καμακι... αν παρω καποια το κανω για συγκεκριμενο λογο/θεμα/πραγμα...
αμα κατι δεν αραισει στα χονουν ειτε εδω ειτε πμ οι κυριοι γνώστες
οντως ειναι μερικοι που σου στελνουν πμ με τετοιο τροπο που μιλανε λες και επευθηνοντε σε δουλους η σε μαλακες αν δεν απαντησεις στην λενε κιολας
ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ
δυστιχως ο κρις εχει μεγαλο δικιο καποιοι πρεπει να κανουν μια καλη αυτοκριτικη μεγαλοσαν πια.... η ετσι τουλαχιστον λενε...
αντε κρις χρυσοστομε και νομιζα οτι εγω ειχα προβλημα