CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειδες φιλε γιωργο τι λες εδω οτι θαβομαι αυτους που μιλαμε εδω μεσα...λοιπον ο φιλος τραμουντανα μου συστησε καποια φιλη οταν λοιπον βρεθηκαμε με ρωτησε για τον φιλο πως τον ξερω και τα σχετικα..εγω φυσικα δεν αναφερα το μπουρδελα αλλα το αναφερε αυτη αφου εμπαινε εδω και ηξερε τα κανονικα ονοματα διαφορων..εγω μαλακας ομος ποιο σαιτ πως γραφεται πως μπαινεις και τετοια...δεν το επαιξα πονηρηδης αλλα βλαχαδερο...φιλε μου μηπως της ειπες τιποτα και τη ζοχαδιασες;εδω εγω τσαντιζομαι με πμ που μου στελνουν και θελω να βρισω.πριν λιγες μερες εγραψα κατι κριτικες και στελνει καποιος μηνυμα επακριβως να μου στειλεις φωτογραφια της κοπελας μια μπροστινη με προσωπο που να ειναι ορθια και μια που να φαινεται ο κολος της.δεν απαντησα ομως περα απο το απαιτητικο υφος που μου εσπασε τα νευρα σου ειπε κανεις ρε φιλε οτι ειμαι φωτογραφος;που λετε οτι καποιος της μιλησε για σαιτ για να δειξει τον καλο για ρωτηστε την οποια πουτανα που γνωριζει το σαιτ τι της λενε οι πελατες της;επειδη το εχω συζητησει με 4 ολες μου ειπαν το ιδιο"ολοι ειναι μαλακες εγω ξεχωριζω"αντι να υποστηριζομαστε θαβομαστε
ερωτηση προς εσενα αλλα και σε αλλους αν τις ελεγα οτι ο ετσι ειναι ο ταδε ο ετσι ο δινα και εγω ο τραμπακουλας θα μου καθοταν τσαμπα η θα εκαιγα τους φιλους εδω μεσα και σε πληροφορω οτι το ιδιο κανω παντα δεν μιλαω αλλα αν με τσιτωσεις θα ξεχασω και το ιατρικο απορητο...να εισαι καλα παντως καιισως τα πουμε καποια στιγμη οπως και με καποιους απο εδω μεσα.....