zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
τωρα παλι στα 50Eίχα πάει παλιότερα 2-3 φορές πριν το ανεβάσει στο 100άρι.
και καταλαβα οτι ολα ειναι υπο συζητηση
τωρα παλι στα 50Eίχα πάει παλιότερα 2-3 φορές πριν το ανεβάσει στο 100άρι.
χτυπα μια izabella να εισαι σιγουροςξερει κανει να μου πει καμια καλη μιλφ για τωρα....
τοτε ευα38εχω παει μαζι της πολυ καλη αλλα κατι αλλο....ευχαριστω φιλε...
με λιγα χιλιομετρα δεν ξερωκατι με λιγα χιλιομετρα που ζητησα, κανεις?
σκεφτομουνα απο το τοπελληνιδες, αλλα κανεις δεν καταθετει γνωμη να ξερω μην φαω τα μουτρα μου...
αυτό αναφέρει στο site της "ΕΞΙ ΕΝΝΕΑ ΕΠΤΑ ΟΚΤΟ ΔΥΟ ΜΙΔΕΝ ΔΥΟ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΠΤΑ"Τηλέφωνο για τη γνωστή Ανια έχει κανείς?
...επίσης η λογική και η εμπειρία λέει οτι αν δεν δεις το προϊόν κάτι βρωμάει, και τάνα με φωτογραφίες ντυμένη κάτι κρύβει, εξαιρούνται όσες ανήκουν στην κατηγορία αμαρτάνω για το παιδί μουμαλακιζομενος λοιπον ανακαλυψα αυτο
απο την αγγελια και την φωτο δειχνει ενδιαφερον.
εχει κανενας τιμησει να μας δωσει τα φωτα του;
κατι με λιγα χιλιομετρα που ζητησα, κανεις?
σκεφτομουνα απο το τοπελληνιδες, αλλα κανεις δεν καταθετει γνωμη να ξερω μην φαω τα μουτρα μου...
Βγήκε ξανά στο μεροκάματο η σταθερη αξια Εύα?τοτε ευα38
Βγήκε ξανά στο μεροκάματο η σταθερη αξια Εύα?
Δοκίμασε κανείς τα νέα αναβαθμισμένα στήθη της?
φιλε μου εχω να την παρω πανω απο εναν χρονο την ευα αλλα ηταν αρκετα καλη απο τοτε που θυμαμαι...αλλα απο τοτε δεν την ξανα πηρα ποτε μου γαμωτο μου...Βγήκε ξανά στο μεροκάματο η σταθερη αξια Εύα?
Καμμιά φορά, με τα αναβαθμισμένα στήθη, θυμάμαι τον κόκκορα του Αρκά: "Καλές οι πλαστικές κούκλες, αλλά πρέπει να κόβοες τα νύχια σου". Αλλά τι τα θέλεις, στηθόδουλοι από γεννήσεως έως θάνατο είμαστε.
παει και αυτη....πλαστικοποιηθηκε!!!!Βγήκε ξανά στο μεροκάματο η σταθερη αξια Εύα?