giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Και το μουνί ατσάλιΕπειδη, ειναι οικονομικη !!!
Η φτηνια,τρωει τον παρα !!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Και το μουνί ατσάλιΕπειδη, ειναι οικονομικη !!!
Η φτηνια,τρωει τον παρα !!!
www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7...ξερουμε[/URL] τιποτα για την κυρια?....
οχι φιλε δεν μπορω να βοη8εισω σε αυτο ειμαι αουτ απο τον χωρο τελειος εδω κ κατι μηνες
προσωπικα γιαυτο κ χαθηκα
βασικα κ εγω θα ηθελα αν ξερει κατι κανας φιλος γιαυτες ενδιαφερετε ο κολητος μου
και αυτην που νομιζω εχει ανφερ8ει στο παρελθον αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω
ευχαριστω κ 8α προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα αν κ παλι εκτοσ κ μακρια απο αθηνα δεν θα μπορω να βοηθησω
Ναι ελληνίδα. Την είχα πάρει τον Ιούλιο. Παχουλή με κοιλιά (την κρύβει στις φωτογραφίες)και μπουτάρες παχουλές. Από στήθος τεράστιο και πολύ σφιχτό. 100 ζήταγε το καλοκαίρι + 20 + 20, τα γνωστά. Δεν ξέρω τώρα. θέμα ορέξεως .........
Στο τηλ το μπαζο ρωταει εαν εχουμε και σταθερο τηλεφωνο για ερθει στο σπιτι. Μονο ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δεν ρωτησε...... ουυστ
www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7...ξερουμε[/URL] τιποτα για την κυρια?....
Μου αρεσει που θελουν να διαφημισουν τον εαυτο τους και δεν ξερουν να βγαλουν μια καλη φωτογραφια τα ζωα !!!www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=50429&cityid=-1&lang=el&catid=7...ξερουμε[/URL] τιποτα για την κυρια?....
οχι φιλε δεν μπορω να βοη8εισω σε αυτο ειμαι αουτ απο τον χωρο τελειος εδω κ κατι μηνες
προσωπικα γιαυτο κ χαθηκα
βασικα κ εγω θα ηθελα αν ξερει κατι κανας φιλος γιαυτες ενδιαφερετε ο κολητος μου
και αυτην που νομιζω εχει ανφερ8ει στο παρελθον αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω
ευχαριστω κ 8α προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα αν κ παλι εκτοσ κ μακρια απο αθηνα δεν θα μπορω να βοηθησω
Μου αρεσει που θελουν να διαφημισουν τον εαυτο τους και δεν ξερουν να βγαλουν μια καλη φωτογραφια τα ζωα !!!
Περαστικα τους !!!
κι εγώ την είχα πάρει το καλοκαίρι. εντάξει γεμάτη είναι αλλά χοντρή δε τη λές σε καμια περιπτωση. αν σου αρέσουν οι βυζαρούδες θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος γτ το στηθος ειναι σφιχτό και μεγάλο.. λόγω ηλικίας κρατάει το ύψος του!!!!!!!!! άσε που ειναι φωτια στο κρεββάτι με μπινελίκια κλπ κινκι. μου τη θυμησατε τωρα και την πηρα πριν από λίγο, μάλιστα χάρηκε πολύ που με ακουσε αλλά έχει περίοδο και θα την πάρω πάλι σε καμιά εβδομάδα (αν έχω λεφτά). προς το παρόν θα πάιξει χειροτεχνία γτ δεν ξερω καμιά άλλη βυζαρού σε λογική τιμή και χωρίς να είναι χοντρή, είδα μερικές τύπου βίβιαν25 και έφριξα
το γνωστό γραφείο των 80€ με σάσα, ευα, μαρια και άννα. αυτές από τα 80 ούτε τα 10 δεν παίρνουνε... κι αν δε τους δώσεις έξτρα κατεβάζουν κάτι μούτρα μεχρι το πάτωμα άσε που ιδίως αυτή η σάσα και η εύα είναι τελείως άβυζες, γυμνές είναι σαν 15χρονα αγόρια!!!! ξενέρα σκέτη
όχι δεν ξέρω αλλά έχω απογοητευτεί με τα γραφεία. βαριούνται όλες και κανουν αγκαρια, καλυτερα ανεξαρτητες που το γουσταρουν πιο πολυ. δεν ειναι όλα έτσι αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για πειραματισμούς! :S100 € το καλοκαίρι, 80 € τώρα. Είναι 20% έκπτωση, αλλά τι να την κάνεις? Εκεί ήταν και η Αγγελική, αυτή που έλεγε ότι ήταν από Ξάνθη? Χάθηκε αυτή, ξέρεις κανείς τίποτε?
όχι δεν ξέρω αλλά έχω απογοητευτεί με τα γραφεία. βαριούνται όλες και κανουν αγκαρια, καλυτερα ανεξαρτητες που το γουσταρουν πιο πολυ. δεν ειναι όλα έτσι αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για πειραματισμούς! :S
ρε συ ποιο ειναι αυτο το μουνι που στάζει κάβλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και ξέρεις και κάτι ακόμα όταν λέω ότι στο πενηντάρι συμπεριλαμβάνονται όλα εννοώ και το κουλούρι. Τέλος έχει κορίτσια για όλα τα γούστα από πιπίνια μέχρι μεγάλες και όλες 50όχι δεν ξέρω αλλά έχω απογοητευτεί με τα γραφεία. βαριούνται όλες και κανουν αγκαρια, καλυτερα ανεξαρτητες που το γουσταρουν πιο πολυ. δεν ειναι όλα έτσι αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για πειραματισμούς! :S
Ta 30 λεπτα για να ξερουμε και τον χρονο Παιχτη !!!Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ βρήκα το Amnezia ένα ωραίο μπαρ/καφετέρια όπου βλέπεις την γκόμενα συζητάς μαζί της δεν χρειάζεται να την κεράσεις και εάν θες πας δίπλα στο ξενοδοχείο και όλα ΟΚ. Συνολικό κόστος με το ξενοδοχείο 50+23 και ότι κάνεις χωρίς έξτρα και μπούρδες