giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
θόλωσες απο τα κουβαδάκια ?Φιλε, γραφε ελληνικα !!!
θόλωσες απο τα κουβαδάκια ?Φιλε, γραφε ελληνικα !!!
το προβλημα δεν είναι των κοριτσιων,ούτε των νταβαντζήδων..το πρόβλημα είναι αυτών που πιστεύουν ό,τι μπορούν με μισθό 700-1000 ευρώ να παίρνουν cg!!geia sas re paides!erixna mia matia sto forum kai symfwnw apolytos oti den einai kairoi gia 100-150eurw.ti nomizoun oti apeuthinontai se efoplistades(autoi sprwxnoun alles tis polyteleias gkomenes).pisteuw oti 50 eurw einai mia prosith timh kai gia emas alla kai gia tis gkomenes.
το προβλημα δεν είναι των κοριτσιων,ούτε των νταβαντζήδων..το πρόβλημα είναι αυτών που πιστεύουν ό,τι μπορούν με μισθό 700-1000 ευρώ να παίρνουν cg!!
η Αθήνα είναι γεμάτη στούντιο και οίκους ανοχής, ακριβώς για αυτούς που δεν αντέχουν οικονομικά τα cg.
δεν είμαι κλάψας ούτε ηλίθιος να πιστεύω πως θα παίρνει κάποιος cg με 50 ευρώ(εκτός αν εννοείς τίποτα γιαγιάδες από τη σιβηρία ή ό,τι θα χρεωκοπήσουμε, οπότε με μισθό 200-300 ευρώ πάλι δε βγαίνει)τυπε τη βρηκες τη λυση αμεσως ...ετσι δωσε ..προτεινω να ανεβουν οι τιμες στα cg(300 με 400/h) ωστε να παιρνουν μονο οσοι καθαριζουν απο 2 χιλιαρικα κ πανω το μηνα ..
δεν είμαι κλάψας ούτε ηλίθιος να πιστεύω πως θα παίρνει κάποιος cg με 50 ευρώ(εκτός αν εννοείς τίποτα γιαγιάδες από τη σιβηρία ή ό,τι θα χρεωκοπήσουμε, οπότε με μισθό 200-300 ευρώ πάλι δε βγαίνει)
όσοι είχαν συνηθίσει να παίρνουν διακοποδάνεια/καταναλωτικά κτλ για να το παίζουν <<πασάδες>> ας καταλάβουν ό,τι όλα τα παιχνίδια δεν είναι για όλα τα παιδιά!!
Ναι φιλε μου !!!θόλωσες απο τα κουβαδάκια ?
οι κοπέλες που τώρα παίρνουν 100-150 ανάλογα με το πρόγραμμα (όσες από αυτές είναι καλές), δε θα ρίξουν τιμές..γιατί πολύ απλά υπάρχει μια μάζα ανθρώπων που μέχρι χθες πλήρωναν και 300 και 400 ευρώ στα high class cgs..πολλοί από αυτούς τώρα πλέον ψωνίζουν από την κατηγορία των cgs ,για τα οποία μιλάμε εδώ ..φιλε ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του..οποτε υποδειξεις του τυπου να πεσουν οι τιμες ή τα cg δεν ειναι για ολους,οι υπολοιποι κοφτε το λαιμο σας, τις θεωρω ασκοπες..σιγουρα ολα τα παιχνιδια δεν ειναι για ολα τα παιδια..αμα ομως σφιξουν κ αλλο οι κωλοι κ λιγοστεψουν κ αλλο τα παιδια? ..τα παιχνιδια θα μεινουν μονα τους στη βιτρινα ή θα προσαρμοστουν στην ελληνικη πραγματικοτητα?
εγω στην μια ωρα και βαριεμαι...το παθαίνεις και συ ε?
Σαν εμφάνιση πολύ καλή φαίνεται
το προβλημα δεν είναι των κοριτσιων,ούτε των νταβαντζήδων..το πρόβλημα είναι αυτών που πιστεύουν ό,τι μπορούν με μισθό 700-1000 ευρώ να παίρνουν cg!!
η Αθήνα είναι γεμάτη στούντιο και οίκους ανοχής, ακριβώς για αυτούς που δεν αντέχουν οικονομικά τα cg.
Στο εστειλαφιλε homan αν μπορεισ στειλε μου και εμενα το μαιλ με την σερβα.ευχαριστω
δεν είμαι κλάψας ούτε ηλίθιος να πιστεύω πως θα παίρνει κάποιος cg με 50 ευρώ(εκτός αν εννοείς τίποτα γιαγιάδες από τη σιβηρία ή ό,τι θα χρεωκοπήσουμε, οπότε με μισθό 200-300 ευρώ πάλι δε βγαίνει)
όσοι είχαν συνηθίσει να παίρνουν διακοποδάνεια/καταναλωτικά κτλ για να το παίζουν <<πασάδες>> ας καταλάβουν ό,τι όλα τα παιχνίδια δεν είναι για όλα τα παιδιά!!
Xoύ ρε γαμώ τα άδεια ταμεία σας...................!!!!!!
ειμαι απλά ρεαλιστής..πάντως συμφωνώ πώς αυτές που αναφέρονται εδώ (οι περισσότερες τουλάχιστον ) δεν κάνουν ούτε για στούντιο.Πολύ μεγάλη ιδεα έχεις για τά ξωφλημένα σαπιόμουνα πού πλασάρονται για cg!!!
Xoύ ρε γαμώ τα άδεια ταμεία σας...................!!!!!!
τυπε τη βρηκες τη λυση αμεσως ...ετσι δωσε ..προτεινω να ανεβουν οι τιμες στα cg(300 με 400/h) ωστε να παιρνουν μονο οσοι καθαριζουν απο 2 χιλιαρικα κ πανω το μηνα ..