nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
σε επαγγελματικο ταξιδι?
οχι!
Αρα δεν θα σου στοιχισει μονο 400... ;-)
σε επαγγελματικο ταξιδι?
οχι!
μαλλον δεν καταλαβα αν το σχολιο ειναι για παρτυ μου και φυσικα δεν παρακαλαω τον αλκη αυτος ξερει! για δειξε η πες μας αυτες τις μουναρες που εφαγες με 100ε και θα σου βγαλω το καπελλο!για την ωρα παρε μια ανεξαρτητη ελληνιδα ετσι κ ετσι!Είναι δυνατον ο άλλος να παρακάλαει το τηλ αυτης με τα 200;;; Ξερει τι μουνάρες έχουμε γαμήσει με 100;;
Σε ελεύθερη χώρα ζούμε ομως κ ο καθενας πραττει οπως θεωρει καλυτερο. Εγω ξαναλέω πως ειπα απλά την αποψή μου, αν κ πραγματικά πιστεύω πως αν πιεσουμε λίγο τις τιμές, αυτες θα πέσουν.
μαλλον δεν καταλαβα αν το σχολιο ειναι για παρτυ μου και φυσικα δεν παρακαλαω τον αλκη αυτος ξερει! για δειξε η πες μας αυτες τις μουναρες που εφαγες με 100ε και θα σου βγαλω το καπελλο!για την ωρα παρε μια ανεξαρτητη ελληνιδα ετσι κ ετσι!
αυτη ειναι πραγματι!
εμενα ο σωματοτυπος δεν μου κανει και ετσι δεν θα παρω!
ασε που με 400 το 2ωρο παιρνω πλεον 24ωρο ανεξαρτητη!
όπα, εδώ τι έχουμε?
Δεν βγάζει κυβέρνηση ο Γιωργάκης με τον Σαμαρά κ μας την φορτώσανε εκ Βρυξελλών χωρίς να πάρουμε χαμπάρι?
μαλλον δεν καταλαβα αν το σχολιο ειναι για παρτυ μου και φυσικα δεν παρακαλαω τον αλκη αυτος ξερει! για δειξε η πες μας αυτες τις μουναρες που εφαγες με 100ε και θα σου βγαλω το καπελλο!για την ωρα παρε μια ανεξαρτητη ελληνιδα ετσι κ ετσι!
Θα την φτιαξη την προικα της σιγουρα !!![size=12pt]
Η 40άρα από το πολυκατάστημα έρχεται αναβαθμισμέμη με νέα πρόταση... Μετά τα 10 ευρώ τώρα ζητάει να της αγοράσουμε γόβες...!!!
Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!![/size]
για τους μη γερμανομαθείς ... η κάρια η γερμανίδα της αγγελίας δε συναντιέται για ξέσκισμα, αλλά διαφημίζει άπλυτα εσώρουχα και κάλτσες της καθώς και δείγμα ούρων και κοπράνων της ... τα οποία στέλνει στους ενδιαφερόμενους αν η πληρωμή της είναι ικανοποιητική ................
Συμφωνω !!!
Με 50 το 2ωρο κανα τετοιο το πολυ για αυτους που τους αρεσει το κολυμπι !!!
Να παρω και τα κουβαδακια ???Συμφωνω !!!
Με 50 το 2ωρο κανα τετοιο το πολυ για αυτους που τους αρεσει το κολυμπι !!!
Ποια ειναι αυτη ρε παιδια? πληροφοριες κανεις?ποια είναι αυτή η ανεξάρτητη φίλε μου? που την πέτυχες? μπορείς να κάνεις το κονέ? έχεις κανένα link απο αγγελία η κανένα κινητό???
γουστάρω και εγώ φούλ ανεξάρτητες και ζευγάρια... οι επαγγελματίες όντως έριξαν τις τιμές αλλά βλέπεις την αγγαρεία στα μάτια τους ρε πούστη μου... πρέπει να γαμήσεις 10 για να πεις ότι βρήκες 1 καλή... χίλιες φορές κάτι παραπάνω και να περάσεις καλά.. παρά να πετάς τα λεφτά δεξιά και αριστερά για να σου κάτσει 1 καλή στις 10... εκτός και αν ψάχνω λάθος ρε παιδιά τι να σας πω...
Να παρω και τα κουβαδακια ???