styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Η Ασιατισα ειναι η γνωστη πορνοσταρ Katsumi.....
χαχαχα....κατα τα αλλα οι φωτο "δικες της"...Παρε τα @@@ μαλακισμενη..
Κλαδεμένη είναι?Για αυτή την ξέρει κανείς?
Είναι η γνωστή Αφροδίτη Power, κ βρίσκεται Αθήνα σήμερα.
150ε για 2ωρο με πρωκτικό κ όλα μέσα μου είπε.
Αλλά κριτική δεν είδα πουθενά κ κολλάω να πάω
Της έστειλα κ εγω σε άλλο μειλ κ μου απάντησε 250 € για 2 ώρες. μου έστειλε κ φωτο .
Λεπτή κοπέλλα δείχνει , συμπαθητική θα έλεγα στο σώμα.
Της απάντησα λοιπόν οτι είναι αρκετά μεγάλη για τέτοια ποσά. μπορούμε όμως να βρεθούμε για 1,5 ώρα με 50 €.
Φυσικά δεν απάντησε αλλά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα μαλακιστήρια οτι σιγά σιγά τα κορόϊδα λιγοστεύουν.
Με 100Ε δηλαδή πηδάμε την Katsumi...
99% είναι fake τη φωτό θα την βρείτε εδώ [video]http://erooups.com/2010/03/10/daily_erotic_picdump_133_pics.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=hellotxt&utm_campaign=Feed%3A+erooups+%28Erooups.com+-+All+hot+and+naked+girls+in+one+place.+Huge+daily+topless+picdumps%29[/url[/video]] μαζί με πολλά ακόμαεχει καποιος εμπειρια απο την συγκεκριμενη , καλη φενεται
99% είναι fake τη φωτό θα την βρείτε εδώ [video]http://erooups.com/2010/03/10/daily_erotic_picdump_133_pics.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=hellotxt&utm_campaign=Feed%3A+erooups+%28Erooups.com+-+All+hot+and+naked+girls+in+one+place.+Huge+daily+topless+picdumps%29[/url[/video]] μαζί με πολλά ακόμα
καυλό-μουνάκια
60 εδωσα σε μια σαρανταρα Ρωσιδα μετα απο συνευρεση μιαμισης ωρας και μου ειπε "εισαι σιγκουνος" Μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!Tην στιγμή πού χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τίς δουλειές τους, μερικοί ψωλοβρόντηδες συντηρούν τούς νταβατζήδες με 150ρια και 200ρια.
Εχουμε ελεύθερη αγορά κι αυτό σημαίνει μέγιστη ποιότητα στήν ελάχιστη τιμή.Οσα νταβατζόνια διαβάζουν ας το βάλουν καλά στό μυαλό τους.
Ρυθμίστε μόνοι σας τίς τιμές.
50€/2ΩΡΟ!!!
σε ποια?αξιζε?60 εδωσα σε μια σαρανταρα Ρωσιδα μετα απο συνευρεση μιαμισης ωρας και μου ειπε "εισαι σιγκουνος" Μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ρωτας καβλιαρη .......θες πμ???σε ποια?αξιζε?
το ιδιο....;)Γιατι ρωτας καβλιαρη .......θες πμ???
ναι αμε και εντυπωσεις.thanksΓιατι ρωτας καβλιαρη .......θες πμ???
εχει καποιος εμπειρια απο την συγκεκριμενη , καλη φενεται
Συμφωνω με χιλια συναδελφε και εξαρτατε απο μας απολυτως να το καταλαβουμε επι τελους.Tην στιγμή πού χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τίς δουλειές τους, μερικοί ψωλοβρόντηδες συντηρούν τούς νταβατζήδες με 150ρια και 200ρια.
Εχουμε ελεύθερη αγορά κι αυτό σημαίνει μέγιστη ποιότητα στήν ελάχιστη τιμή.Οσα νταβατζόνια διαβάζουν ας το βάλουν καλά στό μυαλό τους.
Ρυθμίστε μόνοι σας τίς τιμές.
50€/2ΩΡΟ!!!
Για σιγκούνησε το60 εδωσα σε μια σαρανταρα Ρωσιδα μετα απο συνευρεση μιαμισης ωρας και μου ειπε "εισαι σιγκουνος" Μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!
Παλιοσιγκουνο !!!60 εδωσα σε μια σαρανταρα Ρωσιδα μετα απο συνευρεση μιαμισης ωρας και μου ειπε "εισαι σιγκουνος" Μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!