giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ερωτηση
επειδη εσυ εισαι γιωργοςγιωργος θα 2 φορες΄;
ερωτηση
επειδη εσυ εισαι γιωργοςγιωργος θα 2 φορες΄;
Καλημέρα συναγωνιστές δεν συνηθίζω να γράφω κρητικές η σχόλια
Άλλα θέλω να προειδοποιήσω όλους για αυτή την αγγελία προσοχή ψάχνουν για κορόιδα και βρήκαν ένα το μεγαλύτερο
εμένα,το ζώων που την πάτησα σαν χάνος έκλεισα ραντεβού με την εν λόγω κυρία προκατέβαλα το μισό δωράκι
και ακόμα περιμένω να έρθει, καλύτερα να μου έλεγε ότι απλά θέλει να της χαρίσω τα λεφτά δεν θα είχα πρόβλημα
από την στιγμή που χαλάω πολλαπλάσια για την ευχαρίστηση μου και σε διάφορα κασκαντεριλικια αυτή απλά με εξόργισε
μακρυά παιδιά και καλό θα είναι να επισημαίνουμε κάτι τέτοια
Μπράβο Παιχτη .παραπάνω έδωσα λάθος σύνδεσμο αυτός είναι ο σωστός
συναγωνιστες καλισπερα.μολις γυρισα απο το μεγαλο χωριο και αποφασισα να σας γραψω μερκα πραγματακια που ισως σας φανοθνε χρησιμα.
φιλοιι μου ξερεται την παροιμια ¨¨το φτηνο το κρεας τα σκυλια το τρων娨ε!!!!!! ακριβως ετσι και με τις κυριες που κυκλοφορουν στα περιξ. χτεσ σαββατο τιμησα νωρισ την σασηενκα.τελειο μωρο του βαζω με αριστα το 10 τουλαχιστον 9.
πληρωθηκε βεβαια για 1 ωρα 150 ευρω και τα αξιζε τα λεφτα της.πολυ ωραια εμφανιση πολυ καλη ακαποτη πιπα ,πολυ καλο γαμησι,69 με τελει νινι,απειρα γλωσοφιλα με παθος πολυ καλη συνενοηση μαζι της αφου ηξερε πολυ καλα αγγλικα το ιδιο και εγω,τελεια εξωτερικη εμφανιση μονο που ειχε λιγα κιλα παραπανω.δεν πιραζει ομως την καταφερα επειδη και εγω ειμαι ψιλος.
τωρα αρεσε του βλαχου το μαμησι και ηθελε να ξανατημησει μουνακι μυρωδατο
αυτη τη φορα επειδη ηθελα κατι πιο οικονομικο και να το κρατησω περισοτερη ωρα πηρα απο ενα αλλο γραφειο το οποιο το βρηκα μεσω του olx.gr την μιηαελα 1.80 εγραφε τελικα ηταν 1,70 απο την μολδαβια η οποια ηξερε καλα ελληνικα με 180 εθρω για 2 ωρες η οποια δεν ηταν οπως εδειχναν οι φωτο ουτε κατα διανοια.
βεβαι ουτε με αφησε να την φιλισω ουτε γλιφομουνι μονο τον επερνε 10 δευτερολεπτα στο στομα και μετα αρχιζε να μου λεει μαλακιες να περασει η ωρα.τελικα βεβαια μου ζαλισε τα και ουτε μπορουσα να τελειωσω,ααααααααααααααα αφηστε που το χρημα το πηρε μπροστα.
ε περασε μια ωρα και ντηθηκε να φηγει.της λεω
ποσες ωρες πληρωσα?
ααααααααααααααααααααααααα!φιλαρακι μου λει κουραστηκα δεν νοιοτηο καλα.οκ
λοιπον κυρια τα μπογαλακια σου και εξω
αρ αμαγκεσ συμπερασμα τα γνωστα γραφεια δεν κανουν μακιες.παιζουν μπαλα δυνατη και εγω επειδη ασχοληθηκα με το αθλημα πρωτη φορα θα τιμαω μονο γνωστα γραφεια
Μπραβο ματι ο Γρηγορης !!!
και Μπαμ !!!!
Eχεις Π/Μ !!!
S46TFY ελεφτερο στοματικο
ΛΕΦΤΕΡΙΑ στο στοματικό!!!
Τα παντα κανει η χρεωκοπια δεν την ειδες που στην εβαλε πιο πανω ο Βουδας !!!
μεσο paypal
Φίλε [size=20pt]ποτέ[/size] μα [size=20pt]ποτέ[/size] δεν πληρώνεις πριν έρθει η κοπέλα και την δείς!!!
Υ.Γ. Και ας σου την έχει συστήσει ο αδερφός σου ;)
ε απο πιρφορουσ ολα μπορισ να τα περιμενισ!Καλημέρα συναγωνιστές δεν συνηθίζω να γράφω κρητικές η σχόλια
Άλλα θέλω να προειδοποιήσω όλους για αυτή την αγγελία προσοχή ψάχνουν για κορόιδα και βρήκαν ένα το μεγαλύτερο
εμένα,το ζώων που την πάτησα σαν χάνος έκλεισα ραντεβού με την εν λόγω κυρία προκατέβαλα το μισό δωράκι
και ακόμα περιμένω να έρθει, καλύτερα να μου έλεγε ότι απλά θέλει να της χαρίσω τα λεφτά δεν θα είχα πρόβλημα
από την στιγμή που χαλάω πολλαπλάσια για την ευχαρίστηση μου και σε διάφορα κασκαντεριλικια αυτή απλά με εξόργισε
μακρυά παιδιά και καλό θα είναι να επισημαίνουμε κάτι τέτοια
ε απο πιρφορουσ ολα μπορισ να τα περιμενισ!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
θα μα πειτε τιμες αγαπητε; Και αν δεχεται σε χωρο της!Καλημέρα σε όλους τους κατοίκους κατεχόμενης χώρας (κατά τον μέγιστο Τράγκα και όχι μόνο)
Η κοπελιά είναι η πρώην Μαίρη ή Μικαέλα ή Μαριάνα. Έπαιζε μέσω γραφείου αλλά και ανεξάρτητα, ειδικά αν είχες κάνει μερικές "συνεδρίες" μαζί της.
Το "Ελληνίδα" σηκώνει αρκετή συζήτηση. Μάλλον προς Αλβανία μεριά πρέπει να κοιτάξει κανείς.
Πέρα από αυτό πάντως και καταθέτοντας την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια εμφανίσιμη και επικοινωνιακή παρουσία η οποία στο κρεβάτι δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο περνώντας τελικά αρκετά καλά μαζί της.
Εχουμε πεί ότι ο Αρης είναι απατεώνας 100 φορές. Το ότι σε μερικούς τυχαίνει να πάει καλά το ραντεβού δε σημαίνει ότι δε θα κοροιδέψει όπου και όπως μπορεί ακόμη και για 100 €. Και είναι extreme super πανύβλακας γιατί ακόμη και σε μαλάκες μουνόδουλους σαν και μένα που τα είχαν ακουμπήσει τον καιρό που είχε τα 3 πιπίνια (και μείς λεφτά...) κατάφερε και μας έκανε να τον κυνηγάμε όπου τον βρούμε.παραπάνω έδωσα λάθος σύνδεσμο αυτός είναι ο σωστός
Επιβεβαιώνω τα λεγομενα του συναγωνιστή προσπάθησε και σ'εμένα και μάλιστα οταν τον αποκάλυψα με απειλησε κίολας οτι 8α με βρούν σε χαντάκι (πολύ θα ήθελα να το πίάσω το πουστράκι ) συνέχεια βάζει αγγελίες στο olx προτείνω λοιπόν το tineye και παραθέτω και την απόδειξη Θέλει τρόπο όχι κόπο και προσοχή.παραπάνω έδωσα λάθος σύνδεσμο αυτός είναι ο σωστός
ρε παιδια αυτος ο αρης τελικα τοσο μαγκας που μπορει και τραβαει λεφτα ετσι ευκολα;Εχουμε πεί ότι ο Αρης είναι απατεώνας 100 φορές. Το ότι σε μερικούς τυχαίνει να πάει καλά το ραντεβού δε σημαίνει ότι δε θα κοροιδέψει όπου και όπως μπορεί ακόμη και για 100 €. Και είναι extreme super πανύβλακας γιατί ακόμη και σε μαλάκες μουνόδουλους σαν και μένα που τα είχαν ακουμπήσει τον καιρό που είχε τα 3 πιπίνια (και μείς λεφτά...) κατάφερε και μας έκανε να τον κυνηγάμε όπου τον βρούμε.
Εκτός αυτού όπως έχει πεί και ο πρόεδρος τις γκόμενες που έχει τώρα τις βρίσκεις από άλλα κανάλια και με 150 όχι με 300 που θέλει ο ίδιος γιατί γουστάρει να δουλεύει 50-50.
Επιβεβαιώνω τα λεγομενα του συναγωνιστή προσπάθησε και σ'εμένα και μάλιστα οταν τον αποκάλυψα με απειλησε κίολας οτι 8α με βρούν σε χαντάκι (πολύ θα ήθελα να το πίάσω το πουστράκι ) συνέχεια βάζει αγγελίες στο olx προτείνω λοιπόν το tineye και παραθέτω και την απόδειξη Θέλει τρόπο όχι κόπο και προσοχή.
Λυπάμαι που την πάτησες συναγωνιστή αν και οπου βλέπω την συγκεκριμένη αγγελία προσπαθώ να γράφω οτι είναι μούφα και προσοχή σε όλους, αν ανατρέξεις την αγγελία θα το βρείς.