g21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βαλε αναζητηση και ριξε μια ματια στα μασατζιδικα ειδικα της Καλλιθεας. Καποια στιγμη δουλευε στης Ναταλιαςθα μπορουσες να μου πεις που να κοιταξω ;
Βαλε αναζητηση και ριξε μια ματια στα μασατζιδικα ειδικα της Καλλιθεας. Καποια στιγμη δουλευε στης Ναταλιαςθα μπορουσες να μου πεις που να κοιταξω ;
Παλιά καραβάνα "Νίκη" μπορεί ν'αλλαξε φωτό αλλά ο κακός ο λύκος μένει,μακρυά να σου πώ μόνο οτι μιλούσε στο κινητό κατα την διάρκεια απίστευτα κακομαθημένη,αλητάκι ένα πράγμα Μακρυα! ζητούσε 100 για 2 εκτονώσεις και ειναι +10 κιλά απο τις φωτό ...αυτά!Κατι για την κυριουλα από κατω γνωριζει κανεις μιλησα στο τηλ μαζί της η ταριφά ειναι στα 120 Euro με 2 εκτονωσεις αλλά δεν μπορω να καταλαβω αν λεει κατί εχει κανεις καμια πληροφορια.......
Ειναι μούφα ?S46TFY ελεφτερο στοματικο
ΛΕΦΤΕΡΙΑ στο στοματικό!!!
και εγω για την ιδια ρωτησα παραπανω.
Αυτήν εδώ την έχει πάρει κανείς? Για δώστε πληροφορίες.
συναδελφος πριν εγραψε οτι προκυτε για τη νανα τη μασατζου.κατι γιατην ξερει κανεις;
απο υπηρεσιες ξερεις κατι και αν αξιζει;εχει δικο της χωρο;συναδελφος πριν εγραψε οτι προκυτε για τη νανα τη μασατζου.
περισσοτερα δεν ξερω
σε παλια της αγγελια ειχα δει οτι επαιζε σε δικο της χωρο.απο υπηρεσιες ξερεις κατι και αν αξιζει;εχει δικο της χωρο;
τσιπουραδικα?Είμαι στο ΒΟΛΟ , για δουλειά και ... Θέλω παρέα. Έχει να προτείνει κανείς κάτι...????
Μέτρια όχι κακή, πρέπει να παίζει στην Γ Σεπτεμβρίου μπάλα, γενικά πρόθυμη, έχει και κάτι νταρντάνες Ρωσίδες, οπτικά καβλιάρες..Παίζει στα 70-80 εκεί γύρω από ότι θυμάμαι, μάλλον πάρα είναι πολλά για πάρτη τηςσε παλια της αγγελια ειχα δει οτι επαιζε σε δικο της χωρο.
τωρα δεν ξερω....
παντως τα σχολια δεν ειναι και θετικα.
Ρε σεις αυτή η Ναταλία τι λέει, τα τιμάει τα 50, πουροκαβλιάρα φαίνεται, λέω να πάω, για πείτε..Βαλε αναζητηση και ριξε μια ματια στα μασατζιδικα ειδικα της Καλλιθεας. Καποια στιγμη δουλευε στης Ναταλιας
Αυτη η Χρεωκοπια κανει cim ? φωτο υπαρχει? αλλες πληροφοριες για την κορασιδα δεν εχεις?ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΛΑΚΕΣ...Ο,ΤΙ ΓΑΜΗΣΑΤΕ, ΓΑΜΗΣΑΤΕ...ΤΕΡΜΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...