Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Η Ινκριτ του Μαμπα δουλεύει ακόμη ;
υπαρχει σχετικό λινκ ;
υπαρχει σχετικό λινκ ;
μετά και το χαράτσι της ΔΕΗ,τα νούμερα που αρχίζουν από 2 ξεχάστε τα πουτανάρες!!!!!
όπως και τα 150 συν έξτρα( )
πάμε για διψήφια,60-80 ευρώ και πολλά είναι...
σε 30-40 λεπτά παίρνετε 2 μεροκάματα μιας γυναίκας που ξυπνάει η ώρα 4 τα χαράματα και παίρνει το λεωφορείο για να πάει να καθαρίσει 8 ώρες σκάλες ή νοσοκομεία....
εύεςε,πένες,ελένες,σούλες,κούλες,βούλες....τελειώσαν τα μπερεκέτια
ήδη μεγάλο γραφείο της Θεσσαλονίκης μου είπε πως οι κοπέλες όλη μέρα κοιμούνται από τις αναδουλειές!!!!
μιλας σωστα!!μετά και το χαράτσι της ΔΕΗ,τα νούμερα που αρχίζουν από 2 ξεχάστε τα πουτανάρες!!!!!
σε 30-40 λεπτά παίρνετε 2 μεροκάματα μιας γυναίκας που ξυπνάει η ώρα 4 τα χαράματα και παίρνει το λεωφορείο για να πάει να καθαρίσει 8 ώρες σκάλες ή νοσοκομεία....
ήδη μεγάλο γραφείο της Θεσσαλονίκης μου είπε πως οι κοπέλες όλη μέρα κοιμούνται από τις αναδουλειές!!!!
Δεν την δίνεις και εμένα ?
Θενκς
Ρε παιδια εκτος απο αναστασοα ρου ποις αλλες εχουν φατσοβιβλ´ιο; Παραθεστε αν μπορείτε..
μετά και το χαράτσι της ΔΕΗ,τα νούμερα που αρχίζουν από 2 ξεχάστε τα πουτανάρες!!!!!
αντε μορε με τισ γαμιοκαριολεσ που ανιγουν τα ποδια και γινοντε πλουσιεσ!μονο στιν ελλαδα γινετε αυτο!!!!!μετά και το χαράτσι της ΔΕΗ,τα νούμερα που αρχίζουν από 2 ξεχάστε τα πουτανάρες!!!!!
αντε μορε με τισ γαμιοκαριολεσ που ανιγουν τα ποδια και γινοντε πλουσιεσ!μονο στιν ελλαδα γινετε αυτο!!!!!
σε αλλεσ χορεσ το μουνι δεν εχι τοσο μεγαλι αξια!!!!ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΕΣ!ΠΡΙΓΠΙΠΙΣΕΣ!!!!ΣΕ ΑΛΕΣ ΧΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΝΕΚΕΣ!
το μουνι στιν ελλαδα εχι μεγαλι αξια στο χριματιστιο τισ γκαυλασ.ανιγουν τα ποδια οι ενα σορο καριολεσ και γινοντε πλουσιεσ.κ εμισ γαμιομαστε ολοι μερα για ενα μεροκαματο τισ κακιασ ορασ και για να πλιρονουμε τα γαμισιατικα του γαμιμενου γιοργακι.
και οι πιρφοροι πανε και κανουν χρισεσ τισ καριολεσ που ανιγουν τα ποδια τουσ και το βρομερο τουσ ΑΠΑΞΙΟΜΕΝΟ μουνι για μια ορα με 200 γιουρακια!!!!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ρε πιτσι τι ειναι οι πιρφοροι?
ειανι οι αυνανεσ που κανουν τα παντα για να πιτσιλισουν!δινουν ενα καρο λεφτα σε απαξιομενα πορνιδια και γενικα αυνανιζοντε σα πιθικια μερα νιχτα με τισ ιπερτιμιμενεσ γκομενεσ τισ γαμιμενισ ελαδασ!ρε πιτσι τι ειναι οι πιρφοροι?
καμια σχεσι!πιρφοροσ ειανι νιδιοτιτα!ένας χρήστης με αυτό το νικ,αλλά δεν ξέρω τί ρόλο βαράει και τον αναφέρει!!!!
ελα ντε!!!!ενο οι πιρφοροι πανε και τα δινουν οσο και να ζιτανε οι καριολεσ!!!ουστ!!!!!!!!!δεν εχουμε πορνοευρο λεμεεεεεεεεεεεεεε!Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Νομίζω ότι και τα 100€ ακόμη είναι πολλά οπότε κατά την γνώμη μου πρέπει να ξεχάσουν και το νούμερο που ξεκινάει από 1 στα 100. Στις εποχές μας το να δίνεις 100€ για μια ώρα αν μη τι αλλό είναι εξωφρενικό ποσό. Εδώ δουλεύουμε 8 ώρες ασταμάτητα και το μεροκάματο μας ειναι 50€. δηλαδή για να πηδήξω για μία ώρα πρέπει να δουλεύω 2 ημέρες; Αυτό παραπάει.
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Νομίζω ότι και τα 100€ ακόμη είναι πολλά οπότε κατά την γνώμη μου πρέπει να ξεχάσουν και το νούμερο που ξεκινάει από 1 στα 100. Στις εποχές μας το να δίνεις 100€ για μια ώρα αν μη τι αλλό είναι εξωφρενικό ποσό. Εδώ δουλεύουμε 8 ώρες ασταμάτητα και το μεροκάματο μας ειναι 50€. δηλαδή για να πηδήξω για μία ώρα πρέπει να δουλεύω 2 ημέρες; Αυτό παραπάει.
Άλλη η χάρη του να πηδάς και άλλη του να σε πηδάνε (στη δουλειά)Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Νομίζω ότι και τα 100€ ακόμη είναι πολλά οπότε κατά την γνώμη μου πρέπει να ξεχάσουν και το νούμερο που ξεκινάει από 1 στα 100. Στις εποχές μας το να δίνεις 100€ για μια ώρα αν μη τι αλλό είναι εξωφρενικό ποσό. Εδώ δουλεύουμε 8 ώρες ασταμάτητα και το μεροκάματο μας ειναι 50€. δηλαδή για να πηδήξω για μία ώρα πρέπει να δουλεύω 2 ημέρες; Αυτό παραπάει.
Άλλη η χάρη του να πηδάς και άλλη του να σε πηδάνε (στη δουλειά)