ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς από εδώ ?
τι παίζει? γιατι απο φωτο τουλαχιστον σκιζει!!
Το πρόβλημα είναι πως όλες τους σκίζουν!!!!!
ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς από εδώ ?
καμιά καλή όχι πάνω από 25 αδύνατη έχει να προτείνει κανείς ?
Να δίνει κώλο είναι στα υπέρ
Εχει παει κανεις στην περιφημη Χειλουδακη ?ακουω γινετε χαμος και δεν βρισκεις ελευθερη ωρα ,προσφερη κανονικο σεξ αλλα και αυταρχικο.
Ποσο ετων να ειναι τωρα?
Καλημερα σε ολους σημερα το μεσημερι ειχα κανονισει να βρεθω με καποια φιλη για το ακυρωσε ενω την περιμενα στο μετο στον νει κοσμο εκει μου χε πει οτι μενει και η πιο πανω κορασιδα,την πηρα και δωσαμε ραντεβου σε μιση ωρα ηρθε ..λοιπον οντοσ γεματουλα με πλουσιο στηθος βαμενα ξανθα τα μαλλια της ...στο παιχνιδι πιπα μετρια και με μουνι παρκιν για νταλικα κανει ολες της στασεις απο κολιατσου εωσ μουνιατσου με προτιμηση στα 4...την εχυσα στα 45 λεπτα και μου πε οτι την κουρασα και οτι για δευτερο δεν μπορουσε την υπολοιπη ωρα εφυγε με 50 ευρω αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι καλυτερα να μονος μου μιασ και δεν μου εβγαλε κατι καυλωτικο...ελπιζω να βοηθησα φιλοι μου...
Πόσα δίνεις; Να δίνει και κώλο και με 100 μόνο την Άντζελα ξέρω και σας την έχω δώσει ήδη, στο σάιτ εννοώ.
Αν δίνεις 200 ξέρω πολλές!!
Ρε σεις, τι λέει αυτή, "μελαχροινή με καστανά μαλιά"??? θα ήθελα να το δω αυτό
Αν εμφανιστεί ΑΥΤΗ που είναι στη φωτογραφία για να την πηδήσεις, σου κάθομαι κι εγώ μετά! (που λέει ο λόγος )
Εχει παει κανεις στην περιφημη Χειλουδακη ?ακουω γινετε χαμος και δεν βρισκεις ελευθερη ωρα ,προσφερη κανονικο σεξ αλλα και αυταρχικο.
Ποσο ετων να ειναι τωρα?
Αυτη μου θυμιζει την κορη της Ινκριντ απο το μαμπα
Γι αυτήν τι ξέρετε;