Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν διαβαζες καλυτερα στα 150αρια εχει καποιες στανταρ εδω μεσα :-Τις προάλες ψώνισα από εδώ . Μου απάντησε μια Μαρία ήρεμη, χαλαρή, ευγενική, χωρίς μουρό μ' και αγάπη μ'. (ότι με αηδιάζει δηλ. γι' αυτό και ζήτησα κοπέλα στην συνέχεια). Τιμές από 100 € μέχρι 150 € το αστέρι, μου είπε. +20 +20 +20...
Ζήτησα μια "μπαμπάτσικη" και πρωκτικό και μου έστειλε την Μόνικα. Γυφτοβουλγαράκι. Πολύ καλό μπλα μπλα, μπαμπάτσικο όντως, αλλά όπως βλέπω τις υπόλοιπες μάλλον την χειρότερη μου έστειλε η κυρία Μαρία...
Δεν πειράζει όμως, γιατί εγώ πέρασα καλά, αφού είχα τσακωθεί με την (καριόλα) γυναίκα μου και πρέπει να είχα πίεση 15 μικρή και 25 μεγάλη. Οπότε ό,τι και να έστελνε θα το πήδαγα, όπως και έκανα. Φιλότιμη κοπελίτσα 25 ετών κατά δήλωσή της, και μάλλον λέει αλήθεια. Όπως και να το κάνεις όμως είναι ακριβή λύση. Γιατί με 150 (130+20πρ)+25 με 30 χοτελ = 180 €. Με αυτά τα φράγκα παίρνεις κάτι καλύτερο ακόμα και CT.
Αλλά είπαμε ...η πίεση χτύπησε κόκκινο.
Πως μπορούν και με τινάζουν έτσι οι γυναίκες, δεν ξέρω. Πρέπει να το κοιτάξω...
Τελικά ρε παίδες ισχύει για την δεσποινίς αυτή ότι είναι του επαγγέλματος;
Natalia Krhth (Eljona)
Φίλε vendetta, οι φωτό στο συγκεκριμένο site είναι αυθεντικές; Έχεις ξαναδοκιμάσει από εκεί;
Αν διαβαζες καλυτερα στα 150αρια εχει καποιες στανταρ εδω μεσα :-
..ΑΠΟΛΥΤΩΣ...είναι αυτή εδώ...ΕλληνοΑΛΒΑΝΙΔΑ..κοντή (1.55) γεματούλα...έχει τάσεις ξεπέτας...τα κάνει όλα με προφυλακτικό...ψεύτικα βογγητά, χαλαρό μουνί, ξεσκισμένος κώλος (νομίζω τον δίνει μέσα στα 50Ε)...την είχα πάρει τον Ιούλιο...ήταν αργά το βράδυ και δεν είχα άλλη λύση...χύσιμο στα βυζιά...Μόνο για να σου φύγουν τα πολύ χοντρά...
Αν διαβαζες καλυτερα στα 150αρια εχει καποιες στανταρ εδω μεσα :-
απο εμφανιση σκιζει
εχουμε κανενα τηλεφωνο γι αυτο?
να μαθουμε καμμια τιμη?
απο εμφανιση σκιζει
εκφυλο ΜΙΛΦ για ορισμενους
απο εμφανιση σκιζει
εχουμε κανενα τηλεφωνο γι αυτο?
να μαθουμε καμμια τιμη?
Το έχω εγώ αλλά δεν στο δείνω για να σε σώσω από την βασίλισσα της ξεπέτας.
Μου οφείλεις ένα ευχαριστώ...
Πρώτον έχει λογαριασμό στο μπου...Δε ξέρω ποιο είναι το νικ της (χαρά τη λένε στο όνομα) συν ότι πριν τη πούνε χαρά λεγόταν Χάρης ;)αν ειναι ετσι τοτε ευχαριστω !!!
δεν ειμαστε για να πεταμε τσαμπα λεφτα υπαρχουν κι αλλα.
απο την πολλη καβλα ο καβλαρχος δεν βλεπει καλα... εχει ανεβει το σπερμα στα ματια...
εξι εννεα σαραντα πεντε.... στην φωτο επανω....
Το έχω εγώ αλλά δεν στο δείνω για να σε σώσω από την βασίλισσα της ξεπέτας.
Μου οφείλεις ένα ευχαριστώ...
Για το milfaki τι παραπάνω ξέρεις? Τιμές? Υπηρεσίες? Έχεις κάνει δοκιμή?
Τελικά ρε παίδες ισχύει για την δεσποινίς αυτή ότι είναι του επαγγέλματος;
Natalia Krhth (Eljona)