enterpreneur
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 30
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.272
αρια.
η πληροφορια που χρωσταγα
προφανώς δεν βλέπεις τσόντες μάγκα μου...
www.breeolson.com/]http://www.breeolson.com/[/url]
αρια.
η πληροφορια που χρωσταγα
Σε λιγο θα βαλουν τα γραφεια και φωτο της Τσιτσιολινας και της Τρεισι Λορντς και θα βαζουν απο κατω ονομα "Νατασα".
Σε λιγο θα βαλουν τα γραφεια και φωτο της Τσιτσιολινας και της Τρεισι Λορντς και θα βαζουν απο κατω ονομα "Νατασα".
οντως δεν βλεπω
λοιπον θα σου απαντησω χωρις να γαμαμε και το θεμα εδω μεσα και τους υπολοιπους!Λοιπον ο αγαπημενος και παραλληλα μισητος αλπουλα(μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε ενα πραγμα)εχω καταληξει πως προμοτορας δεν ειναι.Απλα ειναι τσεκαρισμενα αγαπουλης του κερατα.Βρε συ οι πουτανες δεν αγαπανε,τις πληρωνεις για να σε ανεχονται,εσυ τσιμπας και μετα σε κοροιδευουν κιολας.Φιλικα στο λεω για να μη σε πιανουν κοτσο αγαπημενε-μισητε μου Αλπουλα...
. Και ελεγα να την δοκιμασω . Να σαι καλαΚαι προκομενη ,κοιτα σφουγκαριστρα και κακο απο πισω .
Τωρα εαν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Ξεπετο-Σαρα απο το Real Date.
καλησπερα συναθλητες και συνοδοιποροι.
ειμαι νεος εδω και θελω να ρωτησω κατι
που βρισκουμε τηλεφωνα απο τις κοπελλες που ειναι στα call-girls?
δεν τα γραφει εκει και εχω σταμπαρει μερικες και θελω να ρωτησω τιμες και τα υπολοιπα τα σχετικα.
καλησπέρα συναθλητή ,
θα σε παρακαλούσα να κάνεις τον κόπο και να διαβάσεις μερικές σελίδες παρά πίσω σε αυτήν την ενότητα,θα σε βοηθήσει...
αρκετές από τον κατάλογο που υπάρχει στο σάϊτ έχουν σταματήσει για αυτό μην απογοητευτείς αν δε βρεις κάποια συγκεκριμένη...
οι τιμές κυμαίνονται από 60Ε έως 130Ε το βασικό για cg έως 300E για ct,το βασικό πάλι...από εκεί και πέρα υπάρχουν τα έξτρα (+20Ε επιπλέον εκτόνωση,ελεύθερο στοματικό,προκτικό,cim,cif,cob κτλ...)τέσπα για να μην γίνομαι άλλο κουραστικός,σου στέλνω με πμ έναν κατάλογο με σάϊτ,όπου θα βρεις αγγελίες και τηλέφωνα επικοινωνίας,αλλά επιμένω πριν πάρεις την οποιαδήποτε διάβασε 100-200 σελίδες πίσω...
Καλησπέρες συναθλητές,
βρήκα την εξής ανεξάρτητη περίπτωση 70Ε από 100Ε (1 φορά ,ελεύθερο στοματικό,cim,cif,cob) έξτρα το προκτικό (+20Ε)
με παζάρι 50Ε για 1 φορά στα γρήγορα...
θετικά : δουλεύει όλο το 24ώρο , μένει κάπου στο γαλάτσι και δείχνει καλό πιπίνι (20 χρονών γράφει ,δε την κάνεις πάνω από 22)
αρνητικά : δε κάνει extraball ,δηλαδή για τους νέους θέλει 70Ε/φορά
το σκέφτομαι να την καλέσω μέσα στην βδομάδα,έχει κάποιος συναθλητής εμπειρίες μαζί της ?
είπε πρόσφατα ξεκίνησε και έβαλε αγγελίες
+δεν έχει δικό της χώρο,στο χώρο μας ή ξενοδοχείο...
ενδιαφερον !! κανεις κασκαντερ ;;
απο εδω εχει ψωνισει κανενας συναθλητης?
ξερουμε τιποτα γι αυτο το κομματι?
καλο φαινεται.
oύτε για αστείογεια σε ολους,
αν γνωριζει κατι κανεις.. ας ενημερωσει
εψαξα να βρω κατι αλλα δεν...
ευχαριστω
Τελικά ρε παίδες ισχύει για την δεσποινίς αυτή ότι είναι του επαγγέλματος;
Natalia Krhth (Eljona)
την πήρα την Πέμπτη.
Στην εμφάνιση χάνει πολύ...ήρθε απεριποίητη και έχει πολλά παραπανίσια κιλά
είναι ευγενική και δεκτική αλλά μετά την πίπα με CIM δεν μου έβγαινε να συνεχίσω
ξεκινάει απο 80 και ανεβαίνει με βάση την κλίμακα του 20ευρου