δεν ξέρω τι είχε πει ο Χέοπας αλλά πήρα τηλέφωνο και επέμεινα στην τηλεφωνήτρια είναι η κοπέλα της φωτό .
Εχθές μου είπε πως είναι η ίδια που μου μιλάει σήμερα που της λέω έλα μου κάνει δεν είμαι εγώ αλλά θα την στείλω.
Λέω αν δεν είναι η ίδια δεν πειράζει αρκεί να της φέρνει λίγο ρε παιδί μου (τι πούστης είμαι) μην έχουμε απλώς μεγάλες αποκλίσεις. Η κυρία επέμεινε είναι η ίδια σου λέω.
Ρωτάω εθνικότητα ,μου απαντά μα Ρασίδα φυσικά....
Λεω δε γαμείς και πάω ...έρχεται με καθυστέρηση 45 λεπτών ένα 20χρονο με ψηλοτάκουνα άβυζο με ωραίο μαλλί ξανθό σπαστό και μεγάλα γαλάζια μάτια από την Βουλγαρία !!!
Αντε λέω κάτσε γαμώ την πουτάνα μου που ξέρεις μπορεί να είναι τυχερός στο service...αρχίδια πίπα δεν το'χει ,δάχτυλο μου λέει όχι στην μήτρα πονάει η γυναίκα εκεί, απέξω και απαλά....μέχρι και λαδι έβαλε για δάχτυλο.
Πάω να γαμήσω ανεβαίνει από πάνω καυλωμένη όπως σας είπα και δεν μπόρεσε να κρατηθεί σε 3 λεπτά άρχισε τις κραυγές και έχυσε...μου λέει τώρα σειρά σου εγώ έχυσα!!
Χαμογέλασα και λέω είσαι σίγουρη?
Ναι μου λεει έλα καύλα μου...ε μπήκα και την άρχισα σε ότι πιο περίεργο έχω φανταστεί σε στάση
Η γκόμενα τσίριζε στην κυριολεξία φωνάζοντας "αααααα μη μου τραβάς τα μαλλιά ,αααααχ έχεις μεγκάλη πούτσα σιγκά,όκι τα αυτιά μου δεν μπορώ μην φτύνεις μέσα, μη μου ζουλάς και μου κτυπάς τα μάγουλα, μη τον κώλο μου πάρε το δάκτυλό σου από εκεί ντεν τέλω" και άλλα τετοια που έδειχναν φανερά ότι ήταν μες στην καυλα .....
Α ναι δεν με άφηνε να την φιλάω γιατί όπως μου είπε μόλις είχε φάει ...λέω τι φάγατε μπακαλιάρο?
Στο τέλος ήρθε το καλύτερο ...το 100 έγινε 110 +30 εξτρα ακάποτη πίπα +25 το μοτέλ = 165 + 2 το νερό μου =167 total !!!
Συνεπώς να τον ακούτε τον Χέοπα ,δεν ξέρω πώς αλλά πάντα ξέρει...