curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
τράβα μια μαλακία και αγόρασε 100 κομμάτια ΕΘΝΙΚΗ
στα 35 σου θα έχεις καλό κέρδος
τράβα μια μαλακία και αγόρασε 100 κομμάτια ΕΘΝΙΚΗ
Μια χαρα στα λεει ο palermo αν και συνηθως διαφωνουμε !!! ;)palermo σοβαρεψου..αν εχεις να προτεινεισ κατι οκ αλλα δουλεψε κανεναν αλλον..υποτιθεται πως ειναι site για ανταλλαγη πληροφοριων...
παιδια πηρα τηλ την ελενα βιβη και μοθ εριξε ακυρο λογω ηλικιας..της λεω ειμαι 24 και μου λεει δεν γινεται...τι παιζει εδω οεο???
κανε λιγο υπομονη περιμενε να ωριμασεις λιγακι κ ξαναπαρτην μετα απο... 4-5 χρονακια
Για σκισιμω ειναι21χρονο πουτανάκι
21χρονο πουτανάκι
κατατοπιστικοτατος
χ0αοχ0αο0χαο0χοα0χαο0χαο0χαο0
Θέλω κάτι σπέσιαλ πραγματικά!!! Να το παιθανω στην πούτσα σήμερα με ένα 200αρικακι ενα 2ωρο άπειρες εκτονώσεις βεβαία με κολο μέσα στην τιμουλα!!!
Ξέρετε κάτι ?
ξερουμε αλλα δε σου λεμε οταν λες σημερα τι ακριβως εννοεις? τετοια ωρα cg χλωμο να βρεις..
Εχεις εσωτερικη πληροφορηση Παλερμο?Που στηριζεις αυτην την επιχειρηματικη σου προβλεψη?τράβα μια μαλακία και αγόρασε 100 κομμάτια ΕΘΝΙΚΗ
stayros,πήγες τελικά με Έλλη έτσι????
ωραίος
όταν κάποτε θα δεις την ΕΘΝΙΚΗ στα 10 ευρώ,μην κλαις όμως
καλησπερα σε ολους.θα ηθελα σε οποιον δεν κανει κοπο να με βοηθησει να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα με τα call-girls.αν μπορει να μου στειλει καποιος πια κοριτσια εχουν δωρακι απο 50-10 ευρω και τα τηλ τους γιατι διαβαζω και ξαναδιαβαζω αλλα δεν βγαζω ακρη, και εγω ειμαι προθυμος οπου μπορω να βοηθησω απο τηλ μεχρι πληροφοριες,ευχαριστω εκ των προτερων γιατι ξερω οτι σιγουρα καποιος θα βοηθησει.γιατι αν δεν ηταν αυτο το site και οσοι με εχουν βοηθησει ακομα θα εδινα 100 στην καθε μπαζολα και ουτε καν θα την εβλεπα γυμνη.
Σε λίγο θα ζητάνε από τα cgs λεφτά..Τωρα εχεις πεσει σε τιμη μπουρδελου και θελεις τηλεφωνα απο cg!!