duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
δεν ειπα οτι ψαχνω τωρα απλα επεσε καπου το ματι μου οτι γενικα παιζουν φοιτητριες εκει...
τυπε μου παντου παιζουν φοιτητριες, κυριως στην Πατρα
δεν ειπα οτι ψαχνω τωρα απλα επεσε καπου το ματι μου οτι γενικα παιζουν φοιτητριες εκει...
οντως αλλα ειμαι αθηνα ...τυπε μου παντου παιζουν φοιτητριες, κυριως στην Πατρα
οντως αλλα ειμαι αθηνα ...
σιγουρα και απο την δικια μου σχολη θα υπαρχουν ...πρεπει να τις μαθω ομως...θα αρχισω να πηγαινω πιο συχνα
Ωραιος, μπορει να μη γαμησεις αλλα τουλαχιστον θα περασεις κανα μαθημα
Ας μου πει καποιος το σαιτ που αναγνωριζει τις ψευτοφοτο...τινεκατι?
den exo perissoteres plirofories, menei Alimo, enai xanthia giro sta 35 kai exie piasimata oso fenete apo tis photos.
Kαλησπερα καμια πληροφορια/εμπειρια γιάυτο ?
το Σουγκλακο μου θυμιζειείναι λίγο βαρέων βαρών ή μου φαίνεται ;
Οι κοκκαλιαρες δε θα αντεξουν το "ξυλο" που θα φαει αυτη.....είναι λίγο βαρέων βαρών ή μου φαίνεται ;
Το κινητο παντως χτυπαει...ασχετα αν δε το σηκωνει!Kαλησπερα καμια πληροφορια/εμπειρια γιάυτο ?
Το κινητο παντως χτυπαει...ασχετα αν δε το σηκωνει!
μπορεί να τρώει ή να τον τρώει
είναι λίγο βαρέων βαρών ή μου φαίνεται ;
Τη μια κ μοναδικη φορα που μιλησα μαζι της πιο παλια μου ειχε πει οτι δουλευει σε στουντιο στο κεντρο κ οτι ειναι διαθεσιμη μετα τις 19.00.....τωρα γιατι δε το σηκωνει...κατά τη δικιά μου ταπεινή άποψη αποτελεί στουντιοκόριτσο στην αχαρνών 104,ή τουλάχιστον εκεί θα βρείτε τη "δίδυμη αδερφή της",τις αγγελίες τις της βλέπω καιρό τώρα και με 1-2 απλές! ( ) επισκέψεις στο στούντιο νομίζω κατά 99% είναι η ίδια κοπέλα,ας συγκρίνουν οι λάτρεις των βαρέων-βαρών και να μας πουν.
είναι λίγο βαρέων βαρών ή μου φαίνεται ;
Οι κοκκαλιαρες δε θα αντεξουν το "ξυλο" που θα φαει αυτη.....