Μια δοκιμή θα σας πείσει που έλεγε εκείνη η παλιά διαφήμιση και πήρα την απόφαση για κασκαντεριλίκι με την εν λόγω κορασίδα
Επικοινωνία εύκολη αλλά και λίγο δύσκολη ταυτόχρονα, αφού η ομιλία των ελληνικών και των αγγλικών της είναι λίγο δυσνόητη. Η συμφωνία να συναντηθούμε και να πάμε μαζί στο ξενοδοχείο τηρήθηκε ακριβέστατα. Μάλιστα ήταν πριν από εμένα στο ραντεβού. Πρώτη εντύπωση από εξωτερική εμφάνιση: Ψηλή, λεπτή, με ένα κορμί λαμπάδα και απίστευτο λίκνισμα στα λίγα μέτρα που περπάτησε. Ηλικιακά είναι αυτό που λέει, αντε 1-2 χρόνια παραπάνω. Στο πρόσωπο υστερεί αν και με λίγη περιποίηση θα γίνει πολύ μα πολύ καλύτερη. Μαλλί απεριποίητο (κομμωτήριο επειγόντως) και νύχια μισοβαμένα. Πάντως είναι όπως στην φωτο...
Στο δωμάτιο τώρα... Κουβεντούλα στην αρχή για να σπάσει ο πάγος και μπανάκι για να είμαστε φρέσκοι για τον αγώνα. Από γλύψιμο και καραμέλωμα σε deepthroat και ξανά μανά σε αργή απολαυστική πίπα. Με άριστα το 10 άνετα παίρνει 8,5. Πρώτη κατάθεση όπου δεν αφήνει σταγόνα να πέσει στο πάτωμα ή στα σεντόνια. Και δείχνει να της αρέσει να σε στραγγίζει. Χαλάρωση, τσιγάρο, κουβεντούλα και μπανάκι για να είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο.
Και εδώ αρχίζει το πάρτυ!!! Η πίπα του δεύτερου γύρου 100 κλάσεις καλύτερη του πρώτου. Το μουνάκι της μούσκεμα από τα υγρά της και η πίσω πόρτα που είναι και φαίνεται καλοδουλεμένη δέχεται με ευχαρίστηση κάθε επιθετική δραστηριότητα. Της αρέσει κιόλας και το δείχνει. Αντέχει στο σφυροκόπημα, δεν λέει χαζές δικαιολογίες ( αχ είναι μεγάλος και θα πονέσω...) και η θέα στα τέσσερα με το ωραίο tattoo στη μέση σε κάνει να μένεις εκεί καρφωμένος. Αφού κράτησε αρκετή ώρα το σφυροκόπημα της πίσω πόρτας ήρθε η ώρα της κυρίας εισόδου. Αλλαγή προφυλακτικού και η συνέχεια ακόμα πιο δυνατή και με όλες τις δυνατές στάσεις. Και λίγο πριν την έκρηξη, βγάλσιμο του προφυλακτικού και δια χειρός της τελείωμα με ένα μεγαλοπρεπές cif….
Είχε διάθεση και για συνέχεια, αλλά εγώ δεν μπορούσα άλλο (άτιμη ηλικία... πουνε τα νιάτα μου) και προτίμησα την κουβεντούλα. Μου είπε ότι είχε δουλέψει πάλι πριν χρόνια για κάποιο γραφείο, ότι χρειάζεται λεφτά γιατί κάτι συνέβει στην οικογένεια της, και θα προσπαθήσει να κάνει ένα κύκλο δικών της πελατών. Τα 150 τα τίμησε με πολύ ιδρώτα και χωρίς καμμία αντίρρηση για τίποτα. Ένοιωσα καλά μαζί της και πέρασα πολύ όμορφα. Μακάρι να είχα δυνάμεις και για συνέχεια, αλλά με ξεζούμισε.
Αυτά είχα να συνεισφέρω από το χθεσινό κασκαντεριλίκι που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε φόλα όπως γίνετε τις περισσότερες φορές και που πολλοί από εμάς (και εγώ μέσα σε αυτούς) ντρεπόμαστε να το πούμε για να μη μας κράξουν.
Καλημέρα σε όλους σας...