Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Χαχαχαχαχ..σορρυ παιδες...λαθος επικοληση...γιαυτο μιλαω ]
Άκυρο φίλε εκτός ότι ζητάει 100 ευρώ είναι κάτω του μέτριου σε εμφάνιση και σώμα ,μην σε ξεγελα η φωτοΧαχαχαχαχ..σορρυ παιδες...λαθος επικοληση...γιαυτο μιλαω ]
Άκυρο φίλε εκτός ότι ζητάει 100 ευρώ είναι κάτω του μέτριου σε εμφάνιση και σώμα ,μην σε ξεγελα η φωτο
το χορτο μαγικο που κολλαει?
Χαχαχαχαχ..σορρυ παιδες...λαθος επικοληση...γιαυτο μιλαω ]
επι τελους ο γιωργακης κανει πραγματικοτητα παλιο του ονειρο..... να πρασινησουν οι βεράντες της ελλαδας με γλαστρες με χορτο και να φτιαξει η διάθεση των ελληνων.... που να τρεχουμε αδελφε στο αμστερνταμ σε περίοδο κρισης ????????????? οικιακη οικονομια προσπαθεί ο γιωργάκης , το ειχε εξαγγείλει εξ αλλου πριν 30 χρόνια οταν βασιλευε ο προφήτης ανδρεας ο πατερουλης του.... πισα στα κοκκαλα του του προδότη της ελλάδας....Ε,σημερα κολλαει παντου,αφου η κυβερνηση αποφασισε αποποινικοποιηση ! !
θυμίζει κάτι σε κάποιον
Μοιάζει με την Ισαβέλα νομίζω
θυμίζει κάτι σε κάποιον
δεν ξέρω άν θυμίζει κάτι σε κάποιον αλλά είναι δυνατή παίκτρια..ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται..θα την τιμήσεις ;
Μοιάζει με την Ισαβέλα νομίζω
Κάτι μου θυμίζει. Κάποια ηθοποιό ίσως που μοιάζει; Πολύ γνωστή φάτσα. Πάντως την βρήκα και σε άλλη σελίδα:
Είμαι πολύ περίεργος αν είναι μούφα ή όχι...
Το ίδιο τηλέφωνο πάντως θα το δεις και σε άλλες 2-3 παίκτριες σε αγγελίες στο OLX οπότε ή γραφείο είναι ή κάποιος/κάποια που και καλά κρατάει τα ραντεβού..δεν χάνεις τίποτα να χτυπήσεις ένα τηλεφνωάκι άν ενδιαφέρεσαι..
ρε μάγκες έχω ξαναρωτήσει πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την Ρένια Δούκα?
Γενικά η τύπισσα εμφανίζεται σε αρκετές αγγελίες. Πάντως όντως αν είναι αληθινή δείχνει πολύ καλό και με φυσικό βυζόμπαλο.
Απο το προφίλ της στο facebook ή απο το msn της που είναι γραμμένο μέσα στο forum
Γενικά η τύπισσα εμφανίζεται σε αρκετές αγγελίες. Πάντως όντως αν είναι αληθινή δείχνει πολύ καλό και με φυσικό βυζόμπαλο.