Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μηπως ειναι η Tzenni1401?
Καμια σχεση!!
Μηπως ειναι η Tzenni1401?
ρεεεεεεεεεεεεε πατε καλα? ο ενας λεει για την ευα ο αλλος για το χαμενο τζενακι....ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε ενα παλαιο μπαζο ειναι...μη γεμισετε 10 σελιδες για παρτη της....
ΟΚ. Αυτή έχεις ιδέα τί λέει;
www.adoos.gr/post/21218346/ellhnida_anazhta_kyrious]http://www.adoos.gr/post/21218346/ellhnida_anazhta_kyrious[/url]
Λοιπόν πάιδες... Η κυρία είναι Ελληνίδα, βρίσκεται Γλυφάδα και κάνει εκεί κοντά τα ραντεβού της. Παίρνει 100 Euro / hr χωρίς κουλούρι, χωρίς CIF/CIM (μην της χαλάσεις το προσωπάκι...), τελείωμα από το στήθος και κάτω
Α! Και για πίπα χωρίς σκουφάκι κανονικά δεν... επιλέγει ανάλογα αυτόν που θα συναντήσει...
ΔΕΝ την έχω συναντήσει, αλλά κάτι μου θυμίζει - κάτι μου θυμίζει...
Κανένας πιο παλιός?
ΟΚ. Αυτή έχεις ιδέα τί λέει;
ειναι ιδιο γραφειο με την μελανυ την ελληνογερμανιδουλα
έχεις συναντησει ποτε και καμια
χωρίς να παίρνω και όρκο έχω την εντύπωση ότι δεν είναι γραφείο..έχω μιλήσει 2 φορές μαζί της και είναι ανεξάρτητη ή έτσι τουλάχιστον διατυμπανίζει..μπορεί και να κάνω λάθος..
Είπε ο αρχιμαλάκας με τις 0 κριτικές.
Αν έχω συμβάλλει εδώ μέσα άσε να το ξέρουν αυτοί που πρέπει...
Τα αρχίδια του σκίουρου είναι πιο μικρά από ότι έχεις κάνει τα δικά μας...
Στο δέντρο σου λοιπόν και παίξε με τα κουκουνάρια...
Είπε ο αρχιμαλάκας με τις 0 κριτικές.
Αν έχω συμβάλλει εδώ μέσα άσε να το ξέρουν αυτοί που πρέπει...
Τα αρχίδια του σκίουρου είναι πιο μικρά από ότι έχεις κάνει τα δικά μας...
Στο δέντρο σου λοιπόν και παίξε με τα κουκουνάρια...
Που δεν αξιζει ουτε 20 ευρω..ενα μικρο ελεϊνιδικο κοντοπουτανο, κομοδινο περιοπης.....
ευχαριστώ καλά ούτε ένας δεν την έχει πάρει;χριιστινα...οταν την ειχα παρει ζηταγε σταθερο τηλ να κανει ταυτοποιηση...τωρα δεν ξερω....μου σπαγε τα νευρα αυτο και δεν ξανασχοληθηκα....
ευχαριστώ καλά ούτε ένας δεν την έχει πάρει;