σαν την πρώτη υπήρχε κ αλλη μια με την ιδια προσφορα που οι συναγωνιστες είπαν οτι είναι ξεπετα..προσ γραφειο φερνει
η δευτερη εχει συζητηθει πιο πισω..δεν πρεπει να εχει δοκιμαστει ομως
Με Pm στους σοβαρούς που ξοδεύουν και κανα φράγκο και δεν παίζουν το πουλάκι τους τσάμπα αφού δεν είναι μαλακοπίτουρες, φυσικά.
τον κανεις βλακακο..
κ συνεχιζεις..
+++++πολλα..το λεω απο προσωπικη εμπειρια!!!Με Pm στους σοβαρούς που ξοδεύουν και κανα φράγκο και δεν παίζουν το πουλάκι τους τσάμπα αφού δεν είναι μαλακοπίτουρες, φυσικά.
Με Pm στους σοβαρούς που ξοδεύουν και κανα φράγκο και δεν παίζουν το πουλάκι τους τσάμπα αφού δεν είναι μαλακοπίτουρες, φυσικά.
Ναι....όλα τα ct μουνάρες είναι!!!!προσωπικα δεν εχω πληρωσει για να γαμησω καποια,την οποια αμα την εβλεπα εξω δε θα της την επεφτα καν..το αμα εφαγα φολα κ οι υπηρεσιες της ηταν αστα να πανε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο ..στη τελικη το μπατζετ μου ως εκει φτανει σε επιπεδο cg..αλλιως θα γαμουσα καθε μερα city tour
προσωπικα δεν εχω πληρωσει για να γαμησω καποια,την οποια αμα την εβλεπα εξω δε θα της την επεφτα καν..το αμα εφαγα φολα κ οι υπηρεσιες της ηταν αστα να πανε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο ..στη τελικη το μπατζετ μου ως εκει φτανει σε επιπεδο cg..αλλιως θα γαμουσα καθε μερα city tour
Δεν θα κάνω τον έξυπνο γιατί δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες. Αλλά υπάρχουν τελείως ανεξάρτητες, καλύτερες της Ελλης για 200 την ώρα.
Kαλά, μου πάσαραν και μένα μία τέτοια μουνάρα και καλά στα 200, ελληνίδα 18χρ. φρέσκο πιπίνι, και άλλα τέτοια κοσμιτικά!!!!Ψάξε λίγο ακόμα. Τρελά βαρετό και χιλιοβασανισμένο το θέμα. Οποιος θέλει να γαμήσει κούκλα για 50 EUR μπορεί να το κάνει άνετα σε studio. Για 200+ την ώρα κυκλοφορούν ανεξάρτητες μουνάρες (καλύτερες από την Ελλη) και αφού ξοδέψει κανα 5χίλιαρο+ σε scouting, μπορεί κάποιος να έχει κανά 2 στην λίστα, διαφορετικά στραβά αρμενίζει. Οταν το μεροκάματο σοβαρού στελέχους είναι στα 200+ EUR net, δεν βλέπω γιατί μια 20χρονη μουνάρα να μην παίρνει τόσα για να την χύνω μια ώρα στην μούρη.
Αλλη επιλογή είναι 300 post ακόμα γκρίνιας αλά είναι μάταια.
Ναι....όλα τα ct μουνάρες είναι!!!!
Δεν βλέπεις...δεν ξέρουμε σε ποια να πρωτοπάμε να τους δώσουμε τις 250άρες!!!!
ακομα ασχολεισαι με τον μαλάκα , την ρόμπα την ξεκουμπωτη ...... απορω με την υπομονή σου ..........Κάνει τον έξυπνο ο Global moderator του site????????
Ρε θα μας τρελάνετε εδώ μέσα κάποιοι έτσι?
Αυτό το site χτίστηκε από τον κόπο, τον χρόνο, την προσπάθεια και το χρήμα κάποιων... Και όσο περνάει ο καιρός, βλέπω όλο και περισσότερα μέλη, το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν και να τα θέλουν όλα στο πιάτο...
Άντε να γίνω εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης...
Ντινάκο μια χαρά ανεξάρτητες call-girls υπάρχουν και στην ομορφιά και στα χρήματα και στις υπηρεσίες. Δυστυχώς κανείς δεν θα σου δώσει αυτές τις πληροφορίες. Ξέρεις γιατί?
Διάβασε τα τελευταία μηνύματά σου να καταλάβεις το λόγο...
Προς νταβατζακους και λοιπους ....
Οσο και να χτυπιεστε (μονοι η και ομαδικα!)
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ...!!!
+100000Ετσι είναι. Αυτοί πού γράφουν τίς κριτικές είναι αυτοί πού κρατάνε το ταμείο. ;)
Μόλις γίνει οποιαδήποτε αναφορά σε πουτάνα με φτηνή τιμή, πέφτουν τα νταβατζόνια σαν τα κοράκια...."είναι χοντρή", "είναι άσχημη" κλπ.Κλασσικά πράγματα .
"...........afti i prosfora isxi ia 3 meres" Όσοι προλάβετε..., πραγματικό ξεπούλημα ..., στα καλάθια τα βγάλαμε..,"