alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
θα τη βρεις εδωκαι εγω θα προτιμουυσα αυτή αν είναι αληθινη!
καμια πληροφορια?
θα τη βρεις εδωκαι εγω θα προτιμουυσα αυτή αν είναι αληθινη!
καμια πληροφορια?
την πρωτη δεν την ξερω
Εντάξει ρε παιδιά! Μην τη δοκιμάσετε εσείς! Αφήστε την για μας! Δεν υπάρχει πρόβλημα !!!
Πλακα κανεις? Εχεις δει τη 40αρες κυκλοφορουν εξω? Οι 40αρες ισον 2εικοσαρες, λεει και το ρητο. Κομοδινα 20ετων ασε καλυτερα.
αδελφε δεν ξερω αν ειναι μουφα.... μαλον γραφειο , εμφανιζεται μαζι με μια αλλη βανεσα ονοματι με την οποια κανουν ντουετο λεει στα 200 συμπεριλαμβανονται ολα. τωρα τι να σου πω. εγω παρ ολο που γουσταρισα και τη φαση και τη μικρη δεν το αποφασισα....... αν σου κατσει ενημερωσε με σε παρακαλω. ευχαριστωΑυτο ασφαλως ειναι μουφα ε?
η γριά η κότα έχει το ζουμί για αυτούς που δεν έχουν πια δόντια.
Αν ενδειαφερεσαι στ αληθεια...εχουμε και λεμε...Παλαιο Φαληρο(Αλικης)η Εφη, Ελενη(παντρεμενη)... αν σε παει ο δρομος προς Ναυπλιο, υπαρχει η Λιντα, ομορφια Μελινας Μερκουρη στα νειατα της, ειναι η μοναδικη ΜΗ Ελληνιδα που εχω βρεθει και για free ειναι η Βικυ
ο κώλος είναι δικός της... εγώ τράβηξα την φωτό... καλός είναι για 50 ετών... τα άλλα όμως αστα να πάνε...
όταν λες για free (με τη Βίκυ) μεγάλε, τί εννοείς; συνήθως επικρατεί το: no money no honey...Αν ενδειαφερεσαι στ αληθεια...εχουμε και λεμε...Παλαιο Φαληρο(Αλικης)η Εφη, Ελενη(παντρεμενη)... αν σε παει ο δρομος προς Ναυπλιο, υπαρχει η Λιντα, ομορφια Μελινας Μερκουρη στα νειατα της, ειναι η μοναδικη ΜΗ Ελληνιδα που εχω βρεθει και για free ειναι η Βικυ
ξερουμε γιαυτη τιποτα?? δεν ξανακανω τον καμικαζι!
την πρωτη δεν την ξερω
απο την δευτερη μακρυα
και η τριτη ειναι αλβανιδα με οχι τοσο καλες κριτικες
εγω ρωτω 2 μερες τωρα, παραξενο κανεις να μην εχει παρει
Πήρα τηλ. και μου ειπε η τσατσα 120€ μία ώρα.Αυτο ασφαλως ειναι μουφα ε?
παιδια ειμαι βελγιο μηπως παιζει καμια βοηθεια διαθεσιμη εδω στην ξενιτια;εχετε να μου προτεινετε καμια κοπελια για παρεα;