milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
καλο καυλακι φαινεταιγια αυτο το παιδι δεν εχει ειπωθει τελικα τιποτα ή κανω λαθος
καλο καυλακι φαινεταιγια αυτο το παιδι δεν εχει ειπωθει τελικα τιποτα ή κανω λαθος
καλο καυλακι φαινεται
Οι πουτανες φιλε μου για τους περισσοτερους εδω μεσα δεν ειναι ενα απλο γαμησι,ειναι hobby αν θελεις ειναι must.Για αυτο λοιπον ασε εμας τους ανωμαλους και τραβα στην δικια σου ;)Συναγωνιστή είπαμε αλλά όχι κι έτσι... Διάβασα τις κριτικές και λέω άστο καλύτερα. Τι για βρωμιάρα γράφει, τι για μήπως έχει παράσημα τι για χάλια υπηρεσίες, τι για το'να τι για τ'άλλο, χμ, όχι, άσε. Καλή είναι και η κοπελιά μου.
Και όπως είπε μια φορά ένας ξένος συναγωνιστής όταν με πέτυχε σε μπουρδελότσαρκα και μιλήσαμε τυχαία "ρε έχεις κοπέλα και είσαι εδώ?? Πήγαινε σπίτι σου ρε φίλε να κοιμηθείς με τη δικιά σου και άστες αυτές τις μαλακισμένες" Άρχισε να φωνάζει. Ντράπηκα κι έφυγα. Τρελάρας, αλλά ένα δίκιο το είχε.
δυστηχως εχεις δικιο!!Οι πουτανες φιλε μου για τους περισσοτερους εδω μεσα δεν ειναι ενα απλο γαμησι,ειναι hobby αν θελεις ειναι must.Για αυτο λοιπον ασε εμας τους ανωμαλους και τραβα στην δικια σου ;)
Οι πουτανες φιλε μου για τους περισσοτερους εδω μεσα δεν ειναι ενα απλο γαμησι,ειναι hobby αν θελεις ειναι must.
Γιαυτο το απιστευτο κωλαρακι ξερει καποιος κατι?
[URL unfurl="true"]http://galatsi.olx.gr/maraki-23-iid-225934259[/url]
η γνωστη βαλεντινη ή μαρια ή ..
εχει κ θρεντ κ κριτικες..
Θέλει , λέει , οι άντρες να είναι πάνω από 35 ετών....μάλιστα...
emena moy apantise k milisame kiolasδεν ξερω δεν απαντησε
τσιγγανοροθμανακι με στομα που μυριζει απο προηγουμενη συνευρεση , και χωρις καμμια διαθεση για το σπορ. την ειχα παρει στο xxxdream στην αγια παρασκευη και ακομα κλαιω τα λεφτα μου. μου την επεσε για ντουετο με την βαλεντινη - μαρια - δαναη φισυκοθεραπευτρια αλλα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. αυτες νομιζουν οτι τα χρηματα φυτρωνουν στα δεντρα. εχω γραφει και σχετική κριτικη. μακριααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!η γνωστη βαλεντινη ή μαρια ή ..
εχει κ θρεντ κ κριτικες..
παιδιά την tamara που την βρίσκω?
Κοκοβιος η Κακαβια ???Εχω ακούσει ότι συχνάζει στο ουζερί "Κοκοβιός" στο Λαύριο.
Κοκοβιος η Κακαβια ???
Αρα η πληραφορια σου, ειναι σωστη !!! ;) ;) ;)Koκοβιός
τι εγινε πορνιαριδεσ?ακομα κιματε το τσουτσουνι σασ?
γκαυλιαριδεσ μολισ βρικα αυτο και ι πουτσα μου χορευει σε τρελουσ ριθμουσ!
ειναι ετιμο να ξεροχισι μονο και μονο απο τισ φοτογραφιεσ το βαλδαλο πεοσ μου.
οπιοσ το εχι πιτσιλισι αυτο το ξεβρακοκεφαλο αν μασ πει εντιποσεισ!
τι εγινε πορνιαριδεσ?ακομα κιματε το τσουτσουνι σασ?
τι θα κανουμε με τι γκαυλα?θα τιν πιτσιλισουμε?
χύστη, το συγκεκριμένο ξεβρακοκέφαλο ανήκει σε γραφείο των 100+20+20...αν και είναι καυλοράπανο, δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του, γιατί σε αυτές τις τιμές παίζουν καλύτερα ξεβρακοκέφαλα
αν κάποιος χύστης την έχει πιτσιλίσει, ας δώσει τα φώτα του