Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.697
- Πόντοι
- 3.715
ωραίο φαίνεται;
Από περφόρμανς;
ωραίο φαίνεται;
Από περφόρμανς;
η συγκεκριμένη με 90Ε-100Ε φουλ 1,5 ώρες δε θεωρείτε vfm ?
οι κριτικές των σναθλητών που είναι αναρτημένες περισσότερο απομακρύνουν παρά παροτρύνουν
την συγκεκριμενη την πηρα κι εγω πριν κανα 20ημερο μετα απο ανταλλαγη 2 μυνηματων στο singles.gr μενει αγια βαρβαρα την πηρα απο εκει...οταν την ειδα δεν πολυσυγκηνηθηκα και ακομη περισσοτερο οταν την ειδα κοκκαλο....στο ματς ομως εδειξε καλα στοιχεια και της αρεσει...δεν πηρα κουλουρι δεν της ειπα καν....το καλο με αυτην ειναι οτι λογω σωματοτυπου μπορεις να την παρεις σε οποια σταση θελεις....θα την ξανασυναντουσα μονο για τις υπηρεσιες κι οχι για την εμφανιση ....δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα οι κοκκαλιαρες.....
Οι φωτο παντως ειναι οι ιδιες Τωρα πως μπορει να χρεωνει δυο διαφορετικες τιμες ειναι αλλο πραγμα. Καποιος πρεπει να παει να μας ενημερωσει!
Κασκαντερ κανεις??????
μην κοιτάς εμένα
Τα ιδια γουστα εχουμε ???
Το πεπονι οταν φας πολυ το βραδυ, ειναι βαρυ !!!
Έχει δοκιμάσει κανείς; Αυτό το 60kg πολύ με αγχώνει...
Aφου εχει το ιδιο τηλεφωνο και στις δυο αγγελιες τι κασκαντερ ψαχνετε .
Οτι αρπαξει ο κωλος της .
και με 70 και με 200 .
μάλλον θα γήνω κασκαντέρ σήμερα... κότες, ολοι εχουμε φάεις φόλες...Tελικα η Ερρικα η αλλιως Angelina μου απαντησε σημερα
Oλο yes baby και yes baby και call me για την διευκρινηση που της ζητουσα σχετικα με το τετραημερο offer. Φαινεται πως το σχετικο θαψιμο λειτουργησε καταλυτικα..
μάλλον θα γήνω κασκαντέρ σήμερα... κότες, ολοι εχουμε φάεις φόλες...
Κουφαλα !!!Καλή τύχη ;)
Καλή τύχη ;)
Γινε πιο συγκεκριμενος, γραψε το ονομα της ρουμανοβλάχας μην την πατησει και κανενας αλλος, ρε γαμωτο !!! ;) ;) ;)ρε γιωργο δεν αφηνα εσενα να πας καλυτερα!!! γαμω το κερατο μου εκανα τον κασκαντερ... λοιπον να περιγραψω... προκειται για ρουμανοβλαχιδιο... μου ηρθε στο ραντεβου με ενα ελεεινο ντυσιμο κ με ξυνισμενη μουρη.. οταν την ειδα λεω κατι μου 8υμιζει αλλα δεν εβγαζα ακρη... τελικα λεω δεν γαμιεται 8α την κανονισω... απο εμφανιση ,καλο σωματακι,βαμμενα κιτρινα μαλλια πιασμενα κ μετρια μουρη... μου ζηταει κατευθειαν τα λεφτα..χτυπαει το κινητο της κ μιλαει τσαντισμενα... κ ξεκιναει... κ εκει τελειωσαν ολα! το κομοδινο διπλα περισσοτερεσ πι8ανοτητες θα ειχε να κουνη8ει!στα χαμηλα μυριζε κιολας η γκομενα... κ ξαφνικα 8ΥΜΗ8ΗΚΑ που την ηξερα!! απο μπουρδελο της φυλης!!! δυστηχως την πατησα... την εβαλα στα 4 τελειωσα κ την εστειλα... παιδια κ τα 20 που επαιρνε πολλα ηταν στην φυλης...
Γινε πιο συγκεκριμενος, γραψε το ονομα της ρουμανοβλάχας μην την πατησει και κανενας αλλος, ρε γαμωτο !!! ;) ;) ;)
Τωρα μαλιστα, γι'αυτο ειχε βαλει προσφορα !!!αυτης λεω... που θελει και 200!!! εμενα 70 μ πηρε κ ειχαμε κανονισει αν η8ελα κ 2η φορα 100...
Τωρα μαλιστα, γι'αυτο ειχε βαλει προσφορα !!!
Δεν πειραζει, παμε για αλλα, εσυ να εισαι καλα !!!