taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
Δε νομίζω ό,τι θα βρεις..Η Τζένυ μέχρι πριν 1 μήνα, τώρα όχι πια.με 100 ποιεσ κανουν full προγραμμα???????????
Δε νομίζω ό,τι θα βρεις..Η Τζένυ μέχρι πριν 1 μήνα, τώρα όχι πια.με 100 ποιεσ κανουν full προγραμμα???????????
Πηγαινε σε κανενα studio φιλαρακι δώσε εκει τα 100...!Θα πιάσουν τόπο...!Τα 100 που δίνεις θα τα κλαις.....γιατι όποια έρθει με full θα σε κοροιδεψει και θα ξενερώσεις....ΤΡΕΛΑ...!
Δε νομίζω ό,τι θα βρεις..Η Τζένυ μέχρι πριν 1 μήνα, τώρα όχι πια.
Η ευα38 δε νομίζω ό,τι κάνει πρωκτικόμια αναστασια? η η αλλη η ευα38?
Eπιμένεις να το φας το κεφαλακι σου...!Ποσο χρονών είσαι?λεσ ε?οκ φιλε ευχαριστω.παντως αν εχεισ καμια καλη προταση cg steile se pm.thanks
ΣΤΟΥΝΤΙΟ.....!Δες ποιο μωρο ταιριαζει στα γουστα σου...διαβασε και κριτικες και ΟΡΜΑ...ασε τα call για αργοτερα..!ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ 100
Η ευα38 δε νομίζω ό,τι κάνει πρωκτικό
αμα δεν παθεισ δε θα μαθεισ....
οκ τελευτεα ερωτηση μη σε ζαλιζω γι αυτο ξερουμε κατι?
Γιατι αυτη ειναι κινεζαραααααααα αχαχαχαχΓραφειο ειναι. Προσπαθουν να σου στειλουν αλλη, ασχετη τελειως. Αλλα ακομη κι'οταν διαμαρτυρεσαι σου στελνουν τελικα μια κινεζα οχι ομως την εικονιζομενη.
www.adoos.gr/post/20575064/ateleiwth_kayla]http://www.adoos.gr/post/20575064/ateleiwth_kayla[/url]η αγγελια της ναταλιας της χοντρουλας που ειναι οεο?για βαλτε ενα λινκ ρε τσακαλια
οχι τη ναταλια.την βρηκα αλλα δε το σηκωνε χτες,μαλλον θα
Καμια αποψη περι αυτου υπαρχει?
Φαινεται καβλιαρικο μωρο...