MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
Συνεισφερω με τη σειρα μου.Δοκιμαστε και δεν θα χασετε.Ελληνιδα επισης,για μενα+
Ποτε βρε MrEco πηρε υπηκοοτητα η Αννα η Βουλγαρα ?
Eτσι !!!
Η Αννα Τοπ δεν ειναι αυτη?
πρεπει να εισαι ο μονος που το λεει αυτο...Συνεισφερω με τη σειρα μου.Δοκιμαστε και δεν θα χασετε.Ελληνιδα επισης,για μενα+
φιλε αγαπημενε θα σε απογοητεύσω.... ειναι απο βουλγαρια η κουκλιτσα εγκατεστημενη στην ΕΛΛΑΔΑ, αναφέρεται σε πολλα sites που την προβάλουν. προσωπικα θα την ειχα παρει απο καιρο γιατι την γουσταρω πολυ , αλλα 180 ευρώ και οχι ακαποτο φιλι , και οχι φιλι στο στομα και οχι και οχι ...... μου την στραβωσε εντελώς. ευχομαι τουλάχιστον εσυ να την ευχαριστήθηκες. γραψε ομως και μια κριτική. τα λεφτα που ζητάει για σημερα ειναι πολλα.Συνεισφερω με τη σειρα μου.Δοκιμαστε και δεν θα χασετε.Ελληνιδα επισης,για μενα+
Οταν λες ακαποτο φιλι τι εννωεις ρε τυπε;μην μου πεις οτι σου βαζουν καποτα και στην γλωσσα εσενα.φιλε αγαπημενε θα σε απογοητεύσω.... ειναι απο βουλγαρια η κουκλιτσα εγκατεστημενη στην ΕΛΛΑΔΑ, αναφέρεται σε πολλα sites που την προβάλουν. προσωπικα θα την ειχα παρει απο καιρο γιατι την γουσταρω πολυ , αλλα 180 ευρώ και οχι ακαποτο φιλι , και οχι φιλι στο στομα και οχι και οχι ...... μου την στραβωσε εντελώς. ευχομαι τουλάχιστον εσυ να την ευχαριστήθηκες. γραψε ομως και μια κριτική. τα λεφτα που ζητάει για σημερα ειναι πολλα.
καποτα και στην γλωσσα ???Οταν λες ακαποτο φιλι τι εννωεις ρε τυπε;μην μου πεις οτι σου βαζουν καποτα και στην γλωσσα εσενα.
Δεν την εχω παρει ποτε αυτην την αννα τοπ,ακουστα την εχω μονο.Η συγκεκριμενη κων/να μου ειπε και ελληνικα μιλαγε καλα,δεν μου εκανε για βουλγαρα οπως π.χ η αννα η αλβανιδα που δηλωνει απο καστορια...
Φιλε μου 1)ειναι ωραιο μωρο.Λουκουμακι...αν δεν ειναι ελληνιδα οπως λενε οι συναδελφοι τοτε μαγκια της γιατι εμενα με επεισε.Εχω δεχτει και καλυτερα σερβις αλλα προσωπικα την ακαποτη πιπα την αποφευγω με πουτανες οποτε δεν με πειραξε.Υγεια πανω απο ολα...Για το φιλι κοιτα γλωσσοφιλο δεν δεχοταν και μενα με χαλασε κομματακι αυτο αλλα σου δινει πεταχτα φιλια χωρις γλωσσα.Τα λεφτα ειναι πολλα αλλα τα ιδια με τις υπολοιπες του γραφειου.Δεν καταλαβαινω π.χ γιατι ειναι τοσο καλυτερη αυτη η μαριαννα που γινεται χαμος για παρτη της τις τελευταιες μερες(δεν την εχω παρει και ουτε προκειται)φιλε αγαπημενε θα σε απογοητεύσω.... ειναι απο βουλγαρια η κουκλιτσα εγκατεστημενη στην ΕΛΛΑΔΑ, αναφέρεται σε πολλα sites που την προβάλουν. προσωπικα θα την ειχα παρει απο καιρο γιατι την γουσταρω πολυ , αλλα 180 ευρώ και οχι ακαποτο φιλι , και οχι φιλι στο στομα και οχι και οχι ...... μου την στραβωσε εντελώς. ευχομαι τουλάχιστον εσυ να την ευχαριστήθηκες. γραψε ομως και μια κριτική. τα λεφτα που ζητάει για σημερα ειναι πολλα.
Δεν την εχω παρει ποτε αυτην την αννα τοπ,ακουστα την εχω μονο.Η συγκεκριμενη κων/να μου ειπε και ελληνικα μιλαγε καλα,δεν μου εκανε για βουλγαρα οπως π.χ η αννα η αλβανιδα που δηλωνει απο καστορια...
ηρεμα ρε ατελείωτε μπήχτη. εννοείται ελεύθερο στοματικό....Οταν λες ακαποτο φιλι τι εννωεις ρε τυπε;μην μου πεις οτι σου βαζουν καποτα και στην γλωσσα εσενα.
Αννα Τοπ?το Ξυδι Τοπ ειναι ξαδελφακι της τυπε;
αγαπητε φιλε δεν μου αρεσει να χαλάω ωραίες εντυπώσεις , δεν μου αρεσουν ομως και τα ψεματα. ποτε δεν μεταφέρω κατι αν δεν ειμαι σίγουρος....ριξε μια ματια στο λινκΦιλε μου 1)ειναι ωραιο μωρο.Λουκουμακι...αν δεν ειναι ελληνιδα οπως λενε οι συναδελφοι τοτε μαγκια της γιατι εμενα με επεισε.Εχω δεχτει και καλυτερα σερβις αλλα προσωπικα την ακαποτη πιπα την αποφευγω με πουτανες οποτε δεν με πειραξε.Υγεια πανω απο ολα...Για το φιλι κοιτα γλωσσοφιλο δεν δεχοταν και μενα με χαλασε κομματακι αυτο αλλα σου δινει πεταχτα φιλια χωρις γλωσσα.Τα λεφτα ειναι πολλα αλλα τα ιδια με τις υπολοιπες του γραφειου.Δεν καταλαβαινω π.χ γιατι ειναι τοσο καλυτερη αυτη η μαριαννα που γινεται χαμος για παρτη της τις τελευταιες μερες(δεν την εχω παρει και ουτε προκειται)
Ρε κατι γουστα που εχουν μερικοι !!!Ευνουχισμος..οχι αστεια..... :S
Καλα βρε φιλε πως κανεις ετσι! Ορκα ηθελα να πω !
Συνεισφερω με τη σειρα μου.Δοκιμαστε και δεν θα χασετε.Ελληνιδα επισης,για μενα+
Οταν λες ακαποτο φιλι τι εννωεις ρε τυπε;μην μου πεις οτι σου βαζουν καποτα και στην γλωσσα εσενα.