aristarxos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οπως τα λεει ο μαγκας απο πανω.πολυ επιφοβο αν δεν εχει φωτο.και για τα λεφτα που λεει υπαρχουν δοκιμασμενα πραγματα!!!
εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...να το κοριτσι!!!!
....................εχεις δικιο φιλε!!!!εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...
πηγαινε σε στουντιο (μπορει να πετυχεις και την συγκεκριμενη που ξερεις) πλερωσε ενα 50αρι και βγαλτα απο μεσα σου. και με τα υπολοιπα παιξε στοιχημα. με τα κερδη συνεχισε τον ιδιο ντορβα και οταν θα εχεις πλημμυρισει απο λεφτα και πεις δεν γαμιεται ασ πεταξω και 150 καντο. μεχρι τοτε βεβαια μπορει να εχεις βαλει μυαλο οποτε την γλυτωσες.
εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...
πηγαινε σε στουντιο (μπορει να πετυχεις και την συγκεκριμενη που ξερεις) πλερωσε ενα 50αρι και βγαλτα απο μεσα σου. και με τα υπολοιπα παιξε στοιχημα. με τα κερδη συνεχισε τον ιδιο ντορβα και οταν θα εχεις πλημμυρισει απο λεφτα και πεις δεν γαμιεται ασ πεταξω και 150 καντο. μεχρι τοτε βεβαια μπορει να εχεις βαλει μυαλο οποτε την γλυτωσες.
εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...
Mου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι . ;)εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...
παιχτες η λιζα ειναι και παλι!!!!!!!!εαν οντως μιλαμε για αυτη την κορασιδα, και θες την προσωπικη μου αποψη, κοψε ροδα μυρωμενα...
Ποια Ιολη και βλακειες......η Λιζα ειναι που εχει καμμια δεκαρια ονοματαεμενα το πιπινι απαντησε.......
150 γιουργια την ωρα με 2 εκτονώσεις!!!!
Ιολη την λενε......
την εχει πετυχει κανενας αλλος;;;;
Ποια Ιολη και βλακειες......η Λιζα ειναι που εχει καμμια δεκαρια ονοματα
παιδια εαν γινετε κ μενα ενα τηλ. γιατι εχασα το χαρτι που τοχα σημειωσει και αυριο 8α ειμαι αθηνα και το φειςμουκ δεν το εχει ανοιξειρε παιδες κανεις το τηλ της αννας33
γιατι το facebok εχει μπετωσει!!
τυπε σου φαινεται ο παρακατω για κωλος 47αρας?http://[URL unfurl="true"]www.mylist.gr/imgmagic.php?path=adpics/4d9c83d6c9489e145dd0980ef.jpg&watermark=mark.gif[/img[/URL]]
σκεψου λιγο.. :banghead: :banghead:
[/quote]
ο κώλος είναι δικός της... εγώ τράβηξα την φωτό... καλός είναι για 50 ετών... τα άλλα όμως αστα να πάνε...
ο κώλος είναι δικός της... εγώ τράβηξα την φωτό... καλός είναι για 50 ετών... τα άλλα όμως αστα να πάνε...
και αυτήν? :o :o
την καλημέρα μου