Για την Σάσα ξέρουμε τίποτα; Έχει εμφανιστεί και σε άλλη αγγελία μαζί με μια άλλη ως ντουέτο.
Έχει εμφανιστεί σε άλλες αγγελίες ως Αλίνα, Σάρα, Νικόλ. Ξέρει κανείς τίποτα ή θα κάνω τον κασκαντέρ;
Νανος, αλλαααα τι νανος............Nανος νανος αλλα θα σε καταπιει Γκαρνταση !!!
Ρε παιδιά τελικά είναι καμία από αυτές η Αννα33 ? Έκλεισα μαζί της, ελπίζω να έκανα καλά ε;
σε ποιες φωτογραφιες αναφερεσαι παικτη?...γινε πιο συγκεκριμενος...
Φιλε Bilskod τι ωρα την εκλεισες?
Αναφέρομαι στο post #23986 ()
και στο post #24006 ()
ομοιοπαθης γαμω το κερατο μου!!!!Καλησπερα!! απο το πρωι προσπαθω να επικοινωνησω με την Αννα33 μηπως την κανονισω σημερα μιας και εχω ελευθερο χρονο το μεσημερι αλλα δεν πρεπει να εχει μπει στο φεισμπουκ να με κανει φιλο και να βρω το τηλεφωνο της. Μπορει καποιος να με βοηθησει?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φιλε Bilskod τι ωρα την εκλεισες?
φίλε την συγκεκριμένη την εχω πάρει πολλές φορές. Η συμπεριφορά της δεν εχει καμία σχέση με μαυρης ;)έπιασα κουβέντα με την παραπάνω μαυρουλα στο badoo. Μου ζητησε 50 για μια ωρα και 80 για δυο. Προσωπικά δεν θα κάνω τίποτα μια και τις δυο φορες που πήγα με αφρικανες ήταν εντελώς διεκπερωτικες και μη το ενα μη το αλλο. Σας στέλνω όμως την ενημέρωση για οποίον ενδιαφέρεται.
ρε παιδες κανεις το τηλ της αννας33
γιατι το facebok εχει μπετωσει!!
thanks!!
βασικα ειμαι να επιλεξω μεταξυ τζενης και αννας 33
τι προτεινει κανείς??!!
ω ναι αυτη εννοω!Εννοείς την Τζένη την Αλβανίδα που έχει προφίλ και στο σάιτ;