BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Για την πηγαδα εχω βαλει και εγω υποψηφιοτητα !!!ενταξει τοτε τα λεμε....
Ολοι οι καλοι χωραμε .
Για την πηγαδα εχω βαλει και εγω υποψηφιοτητα !!!ενταξει τοτε τα λεμε....
Μακαρι να τον εχουν ξεσκισει τον μαλακα που το ανεβασε.Απο τα πρωτα βιντεο που ανεβηκαν,πανω απο 5-6 χρονια,γνωστο σαν Ειρηνη-Κατερινα η κατι τετοιο δεν θυμαμαι, με μηνυσεις δικηγορους κ.τ.λ.
Μακαρι να τον εχουν ξεσκισει τον μαλακα που το ανεβασε.
Σου αρεσε το κλαδεμα κουφαλα Γιωργη !!!!
Η εκφραση εννοω μην το παρεις στραβα !!!
Για την πηγαδα εχω βαλει και εγω υποψηφιοτητα !!!
Ολοι οι καλοι χωραμε .
Εδω εργαζεται φιλε εχει και φωτο με ακαλυπτο το προσωπο της.αυτο παιδια τι ειναι;
υστερα απο παροτρινση του φιλου την πηρα, τελικα ειχε δικιο.protino thn en logo korasida....th synanthsa prin liges meres kai pisteyo pos timaei to100riko mexri telous.
Όταν την είχα πάρει εγώ πριν από κανένα χρόνο, ούτε κουλούρι ούτε φιλί. Κατά τα χριστούγεννα την πήρε φίλος κουλούρι έδινε (+50 ευρώ επιπλέον αν και του έκανε κάτι μα μου και του είπε για μέγεθος) αλλά φιλί ούτε πεταχτό. Αν τώρα το έβαλε και αυτό στο πρόγραμμα δε ξέρω.υστερα απο παροτρινση του φιλου την πηρα, τελικα ειχε δικιο.
η κοπελα τα δεινει ολα, για κουλουρι ουτε καν ρωτησα κατι στον τροπο της. με εκανε να κολωσω αλλα το ευχαριστηθικα τρελα. το μονο παραπονο ειναι οτι ειχα παει με σκοπο κουλουρακι και στην πορια το ξεχασα.
ξερω κουτο που το λεω αλλα μαρασεσε η συμπεριφορα και δεν ηθελα να κανω καμια μαλακια και να στραβωσει οπως καποια αλλη πουχα παρει. παντως σε καμια περιπτωση δεν μετανιωσα ουτε εκλαψα το αντιθετο μαλιστα συστηνετε και πρωτεινετε.
υ.γ παντως ακομα το εχω απορια κουλουρακι δεινει?
www.bourdela.com/call-girls/girls/mairh/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/mairh/[/url]υστερα απο παροτρινση του φιλου την πηρα, τελικα ειχε δικιο.
η κοπελα τα δεινει ολα, για κουλουρι ουτε καν ρωτησα κατι στον τροπο της. με εκανε να κολωσω αλλα το ευχαριστηθικα τρελα. το μονο παραπονο ειναι οτι ειχα παει με σκοπο κουλουρακι και στην πορια το ξεχασα.
ξερω κουτο που το λεω αλλα μαρασεσε η συμπεριφορα και δεν ηθελα να κανω καμια μαλακια και να στραβωσει οπως καποια αλλη πουχα παρει. παντως σε καμια περιπτωση δεν μετανιωσα ουτε εκλαψα το αντιθετο μαλιστα συστηνετε και πρωτεινετε.
υ.γ παντως ακομα το εχω απορια κουλουρακι δεινει?
εγω δεν εχω παραπονο την πηγα στο λαου λαου απτην αρχη με ωρα συμπεριφορα κ σε καποια φαση αρχισε να με φιλαει αυτη μα μου δεν μου ειπε μην ξεχναμε και την χημεια γιατι μετραει πολυ ισως να ηταν στισ αρχες και ναταν πσαρωμενη πιοσ ξερει παντως εγω δεν εχω παραπονο περασα πολυ καλαΌταν την είχα πάρει εγώ πριν από κανένα χρόνο, ούτε κουλούρι ούτε φιλί. Κατά τα χριστούγεννα την πήρε φίλος κουλούρι έδινε (+50 ευρώ επιπλέον αν και του έκανε κάτι μα μου και του είπε για μέγεθος) αλλά φιλί ούτε πεταχτό. Αν τώρα το έβαλε και αυτό στο πρόγραμμα δε ξέρω.
Τι να σου πω ρε τύπε. Μπορεί με τον καιρό να βελτιώθηκε. Μπορεί να έπεσαν οι πελάτες και να έβαλε και άλλα στο μενου. ΚΑΙ σίγουρα είναι και η χημεία. Εγώ έχω περάσει καλά με κοπέλες που άλλοι έχουν θάψει με τις κριτικές τους. Α! Και από ότι θυμάμαι με είχε ρωτήσει αν είχα διαβάσει κριτικές γι αυτήν. Όλα λίγο ή πολύ πάιζουν ρόλοεγω δεν εχω παραπονο την πηγα στο λαου λαου απτην αρχη με ωρα συμπεριφορα κ σε καποια φαση αρχισε να με φιλαει αυτη μα μου δεν μου ειπε μην ξεχναμε και την χημεια γιατι μετραει πολυ ισως να ηταν στισ αρχες και ναταν πσαρωμενη πιοσ ξερει παντως εγω δεν εχω παραπονο περασα πολυ καλα
τςρα διαβαζα τα ποστ που μου εδωσε το παιδι και δεινει κουλουρι απο την μια λεω μαλακια που δεν ρωτησα και απο την αλλη οτι αν το εκανα ισως να μην περναγα ετσι οπως περασα.Τι να σου πω ρε τύπε. Μπορεί με τον καιρό να βελτιώθηκε. Μπορεί να έπεσαν οι πελάτες και να έβαλε και άλλα στο μενου. ΚΑΙ σίγουρα είναι και η χημεία. Εγώ έχω περάσει καλά με κοπέλες που άλλοι έχουν θάψει με τις κριτικές τους. Α! Και από ότι θυμάμαι με είχε ρωτήσει αν είχα διαβάσει κριτικές γι αυτήν. Όλα λίγο ή πολύ πάιζουν ρόλο
Η Λιζα ειναι που κυκλοφορει με αρκετα email και αρκετα ονοματα ,ενα μικροκαμωμενο κοντοπουτανο που ειναι γυρω στα 20 η τουλαχιστον τοσο δειχνει που δεν αξιζει κατα την γνωμη μου τα 150 που ζηταει αν και αμα κανεις παζαρια πεφτει μεχρι και τα 100για αυτην elenahot2010@yahoo.gr ξερει κανεις τιποτα.μπορω να βρω καμμια κριτικη?