takoalatipota
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τι εστί Ειρήνη απο Γλυφάδα....;
Τι εστί Ειρήνη απο Γλυφάδα....;
Λοιπον, ο Σωκρατης εχει την Ειρηνη, Ειρηνη απο Γλυφαδα οπως την λεει. Ο τυπος εχει διαφορους λογαριασμους σε τσοντοσαιτ. Σε καποιους απο αυτους εχει ανεβασει φωτο που ειναι κι αυτος μπουκωμενος...Προσωπικα με ειχε ρωτησει αν γουσταρω την ωρα που πηδαω την Ειρηνη να παρει κι αυτος μια γευση..Τι εστί Ειρήνη απο Γλυφάδα....;
Λοιπον, ο Σωκρατης εχει την Ειρηνη, Ειρηνη απο Γλυφαδα οπως την λεει. Ο τυπος εχει διαφορους λογαριασμους σε τσοντοσαιτ. Σε καποιους απο αυτους εχει ανεβασει φωτο που ειναι κι αυτος μπουκωμενος...Προσωπικα με ειχε ρωτησει αν γουσταρω την ωρα που πηδαω την Ειρηνη να παρει κι αυτος μια γευση..
???????????????????????????????????? WHAT??????????????????????????????
πηδημα αδελφε,γαμισι και τπτ αλλο,αυτο ειναι το concept εδω μεσα!!!Καλά για Σωκράτη ούτε λόγος, Η Ειρήνη είναι καλή? Δεν έxω καταλάβει ακριβώς το concept.....
πηδημα αδελφε,γαμισι και τπτ αλλο,αυτο ειναι το concept εδω μεσα!!!
Ναι ρε φιλε αυτό είναι το concept αλλα να γαμάμε εμείς.... Εννοώ το Ειρηνάκη είναι "της δουλειάς"? και πως το βρίσκουμε ( χωρίς Σωκράτη)
ναι γαμιεται με καποιον στο βιντεο το ανεβασε αυτος και εμεισ το βλεπουμε και λεμε τυχερος ο κερατας....Για αυτηνα ξερουμε τπτ?
ναι γαμιεται με καποιον στο βιντεο το ανεβασε αυτος και εμεισ το βλεπουμε και λεμε τυχερος ο κερατας....
Απο τα πρωτα βιντεο που ανεβηκαν,πανω απο 5-6 χρονια,γνωστο σαν Ειρηνη-Κατερινα η κατι τετοιο δεν θυμαμαι, με μηνυσεις δικηγορους κ.τ.λ.Για αυτηνα ξερουμε τπτ?
απο οτι θυμαμαι ηθελε και αυτη παρτουζες και θα τραβαγε καποιες φωτο ο ετσι της τωρα τιποτα παραπανω....βρε μαγκες εδω εχω φαγωθει να παρτουζωσω την ρενια δουκα και ζητησα συμετοχες αλλα στο one to one ηθελαν ολοι...
εγώ είπα ότι είμαι μέσα...
οχι μονο για φωτο αποστολικε φιλε μου κοιτα τα πμ σου
ενταξει τοτε τα λεμε....εεε όχι και μόνο φωτό ρε φίλε.. .... προέχει το
ενταξει τοτε τα λεμε....
Σου αρεσε το κλαδεμα κουφαλα Γιωργη !!!!Το Ευάκι δεν ξέρω αν είναι καινούργιο για κλαδεμένο μου φαίνεται