Πολύ ακαταστασία βλέπω...
και στο βάθος αποθήκη με.....ΝΟΥΝΟΥ!!!
Πολύ ακαταστασία βλέπω...
και στο βάθος αποθήκη με.....ΝΟΥΝΟΥ!!!
φίλε,πάνε μόνος σου και κρίνε
την πάτησα εγώ με εύα38 και τις διθυραμβικές κριτικές της....την είδα χθες
Απογοήτευση πλήρης.
΄Επρεπε να άκουγα τον γιατρό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες και τέτοιες διθυραμβικές κριτικές.
Ιδίως το 4-5αρι στήθος πού το είδατε?
Καλό πρόσωπο,ευγενική κοπέλα,αλλά σώμα χωρίς αρχή και τέλος,το οποίο προσπαθούσε εναγωνίως να κρύψει,με πετσέτα και ξάπλωμα κατευθείαν στο κρεβάτι με την πετσέτα....
σέρβις μέτριο,γενικά ξενέρα....
Πράγματι πολυ καλο.Τσεκαρισα tineye και οι φωτο μάλλον δεν είναι μούφα.Το email της που το βρηκες? Στην σελίδα της δεν βρήκα κάτιΦίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι ξέρετε κάτι γι' αυτό:
Φαίνεται πολύ καλό για να'ναι αληθινό. Το μόνο που μπόρεσα και βρήκα είναι ένα mail και περιμένω απάντησή της. Οποιος ξέρει κάτι ας διαφωτίσει την υπόθεση.
Τι σου ειπε ο Γιατρός?
Πράγματι πολυ καλο.Τσεκαρισα tineye και οι φωτο μάλλον δεν είναι μούφα.Το email της που το βρηκες? Στην σελίδα της δεν βρήκα κάτι
Βλέπει κανείς στοιχεία επικοινωνίας για αυτήν ?
κουράστηκε πια και αυτή η καψερήφίλε,πάνε μόνος σου και κρίνε
Απογοήτευση πλήρης.
Καλό πρόσωπο,ευγενική κοπέλα,αλλά σώμα χωρίς αρχή και τέλος,το οποίο προσπαθούσε εναγωνίως να κρύψει,με πετσέτα και ξάπλωμα κατευθείαν στο κρεβάτι με την πετσέτα....
Βρηκα τυχαία αυτό χωρις να ξερω αν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα: aprilevans@gmail.com
Πράγματι πολυ καλο.Τσεκαρισα tineye και οι φωτο μάλλον δεν είναι μούφα.Το email της που το βρηκες? Στην σελίδα της δεν βρήκα κάτι
aprilevansinfo@gmail.com παιζει και αυτο!Οκ ευχαριστώ.Αν έχεις νέα πες μας.Τιμές υπηρεσίες κτλ. ;)
φίλε,πάνε μόνος σου και κρίνε
Απογοήτευση πλήρης.
ε οχι και εναγωνιως ρε φιλε τα παραλές...... η κοπέλα γνωρίζει αψογα και την παρουσια της και απολύτως τιποτε δεν κρύβει.... στο θεμα του γουστου συμφωνω απόλυτα μαζί σου.
προς θεου ρε φιλε οχι υπερβολές.... η ευα γνωριζει αψογα ποια ειναι και τι προσφερει και δεν εκρυψε ποτε και τιποτε.
τωρα σε θεματα γουστου ειναι προσωπικά και δεν εχω γνωμη.....
στα υπόλοιπα ομωσ μην υπερβάλουμε και μην λέμε ανακρίβειες..............