Για αυτην έχει ιδέα κανείς??? Μυρίζει λίγο φόλα η υπόθεση βέβαια...
ακριβη ρε παιδια!!!
220 η ωρα
350 η 2 ωρες
Για αυτην έχει ιδέα κανείς??? Μυρίζει λίγο φόλα η υπόθεση βέβαια...
Καλο φαινεται και ολα μεσα, στην τιμη !!!Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι ξέρετε κάτι γι' αυτό:
Φαίνεται πολύ καλό για να'ναι αληθινό. Το μόνο που μπόρεσα και βρήκα είναι ένα mail και περιμένω απάντησή της. Οποιος ξέρει κάτι ας διαφωτίσει την υπόθεση.
το τελευταίο εγκεφαλικό...............ειναι 47 χρονων... τι αλλο να πεις? α κανει καλες πιπες και μπορεις να της το φτασεις μεχρι το στομαχι και ακομα περα, αυτο γιατι μετα το τελευταιο εγκεφαλικο δε πολυ αισθανεται το στομα της...
περιμενουμε βαθμολογια.
Αν δεν ποσταρεις θα θεωρισουμε οτι παντρευτηκατε ή οτι σου ηπιε το αιμα για να κρατηθει στη ζωη!!
Μάγκα μου είναι πολύ μπάζο...για πολύ γερά στομάχια!
Δεν χρεωνει 50 την ωρα.Ειναι 100 το 2ωρο ΣΥΝ 50 η καθε ωρα επιπλεον.....Μιλησα με την αννα33 στο φεις μπουκ και μου ειπε οτι χρεωνει 50 ευρω την ωρα.
την εχει δοκιμασει κανεις? φαινετε καλη περιπτωση
Monika Manikopoulou το προφιλ της εκει
εντάξει από τιμές είναι οκ. το θέμα είναι λέει τίποτα?Δεν χρεωνει 50 την ωρα.Ειναι 100 το 2ωρο ΣΥΝ 50 η καθε ωρα επιπλεον.....
μπορεις να το στειλεις και σε εμενα?Σου το εστειλα !!!
Δεν πειραζει.Την αλλη εβδομαδα που θα ξαναπαει στα αζητητα θα επανελθει στο 50αρικοΧρεωνε μεχρι πριν λιγες μερες 50 την ωρα.μετα πεσατε ολοι μαζι πανω της και επειδη βαρεθηκε να αλλαζει χοτελ καθε ωρα ειπε να κανει ραντεβου το λιγοτερο διωρα
ποσο σιγουρος εισαι?Δεν πειραζει.Την αλλη εβδομαδα που θα ξαναπαει στα αζητητα θα επανελθει στο 50αρικο
μιλάμε για μια εύσωμη κοπέλα... {δεν έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δει φωτογραφία πλάτη...}εντάξει από τιμές είναι οκ. το θέμα είναι λέει τίποτα?
μη τα ξενερωνεις τα παιδια..αμα δε παθουν δε θα μαθουν..μιλάμε για μια εύσωμη κοπέλα... {δεν έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δει φωτογραφία πλάτη...}
όποιος γουστάρει [size=18pt]πλούσιες καμπύλες [/size], ας κάνει ένα κόπο στο fb...
εγώ αυτά δεν τα μπορώ... {μιας και πληρώνω, ας πάρω αυτό που μου αρέσει...}
με ένα mail εκεί, δίνει αμέσως τα στοιχεία επικοινωνίας...
πείτε να σας στείλει και φωτό και το παζλ ολοκληρώθηκε... {εγώ αυτό έκανα, αλλά δεν θα πάρω}
Σκοπευεις να συντηρησεις τον "μυθο" της;ποσο σιγουρος εισαι?
Απο φατσα τι λεει ?ειναι καθολου ομορφη η κανενα μπαζο ,εμενα το σωμα μου κανει,αν κανει και καλο σεξ τοτε ολα οκΑυτη ειναι μια απ τις φωτος που στελνει
Στοιχεία.
50ευρω φουλ προγραμμα την ωρα ουτε αυτο ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα γαμιεται