REALARCENALAEK
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν καποιος μπορει θα ηθελα και εγω με π.μ το τηλεφωνο της βανεσσας
[/quote
παιδιά... είμαι και γω εδώ Ας το στείλει κάποιος....
αν καποιος μπορει θα ηθελα και εγω με π.μ το τηλεφωνο της βανεσσας
[/quote
Απλα η Βανεσα δεν εχει πολυ καλη σχεση με τα μαιλ,καλυτερα να βρεις το τηλ απο καποιον εδω μεσα.
Αν το ζητησεις να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν σε χρονο ντε τε τουλαχιστον 2-3 που εχουν αναλαβει την γραματειακη της υποστηριξη ;)
Να δεις τώρα που οι επόμενες 4 σελίδες θα γεμίσουν απο post που ζητούν το τηλ. της Βανέσσας.
Όχι ότι δεν κάνουν καλά τα παιδιά, αλλά μια ερώτηση..
Εγώ θυμάμαι ότι η Βανέσσα δούλευε σε πιο κλειστό κύκλο. Εννοώ ότι και τηλ. να πάρεις θα χρειαστείς σύσταση από κάποιον "έμπιστο" πελάτη της. Ή κάνω λάθος?
θα μπορουσα παρακαλω πολυ να εχω και εγω το τηλεφωνακι της βανεσσασΑπλα η Βανεσα δεν εχει πολυ καλη σχεση με τα μαιλ,καλυτερα να βρεις το τηλ απο καποιον εδω μεσα.
Αν το ζητησεις να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν σε χρονο ντε τε τουλαχιστον 2-3 που εχουν αναλαβει την γραματειακη της υποστηριξη ;)
Παίχτες δεν ανοίγετε ένα θρεντάκι "Θέλω το τηλ. της Βανέσσας" και βάλτε εκεί τις υποψηφιότητες σας για Future Customers
Τι ήθελες και το'πες ρε Παόκι
Εσυ αποριπτεσαι μονο και μονο γιατι εχεις την ΑΕΚ τελευταια επιλογη.αν καποιος μπορει θα ηθελα και εγω με π.μ το τηλεφωνο της βανεσσας
Kαι να συμπληρώσω....."και τις ώρες που μπορεί"!!!!Απλα για την βανεσσα την ελληνιδα με χαλαει το γεγονος οτι πρεπει να κανω ταξιδι μεχρι τα ξενοδοχεια που προτιμαει.
Οπως ειπε και ο ντοκ για την αλλη βανεσσα μαλλον για τις βανεσσες η περιοδος των ισχνων αγελαδων τελειωσε(και ρουμανα και ελληνιδα )
Ολες χρειαζονται καποιο marketing οσο καλες και αν ειναι σε αυτο που κανουν(που και οι 2 ειναι πολυ καλες).
Απλα για την βανεσσα την ελληνιδα με χαλαει το γεγονος οτι πρεπει να κανω ταξιδι μεχρι τα ξενοδοχεια που προτιμαει.
Πολυ σωστα τα λες,ετσι ακριβως ειναιΡε παιδιά το έχω αναφέρει και σε άλλη περίπτωση αλλά αυτός που το είπα προτίμησε να κάψει το τηλέφωνο που είχε αντί να με ακούσει.
Το να έχεις το τηλέφωνο μίας γυναίκας που λειτουργεί πραγματικά ανεξάρτητα δε σημαίνει κάτι. Απλώς αν λαμβάνει 100 κλήσεις την ημέρα από αριθμούς που δεν αναγνωρίζει το πιθανότερο είναι ν' αλλάξει αριθμό αν το φαινόμενο δεν ατονήσει εντός μερικών ημερών όπως συνήθως συμβαίνει.
Οι ανεξάρτητες που απαντούν οι ίδιες το τηλέφωνο και δεν έχουν κάποιον να screenάρει τα τηλέφωνα αναγκαστικά απαντούν σε όσους καλούν συστημένοι από κάποιον που εμπιστεύονται. Οπότε το να έχεις το τηλέφωνο αν δεν έχεις κάποιον να σε συστήσει δεν ωφελεί σε κάτι.
Η συγκεκριμένη αν ήθελε να κινηθεί με αγνώστους έχει κάμποσα mail να κοιτάξει.
εφτασεεεεεεεεεεΕγώ [size=18pt]δε[/size] θέλω το τηλ της βανεσσας. Θέλω το σεσουαρ της.... Το έχει κανένας;;;
Ρε παιδιά το έχω αναφέρει και σε άλλη περίπτωση αλλά αυτός που το είπα προτίμησε να κάψει το τηλέφωνο που είχε αντί να με ακούσει.
Το να έχεις το τηλέφωνο μίας γυναίκας που λειτουργεί πραγματικά ανεξάρτητα δε σημαίνει κάτι. Απλώς αν λαμβάνει 100 κλήσεις την ημέρα από αριθμούς που δεν αναγνωρίζει το πιθανότερο είναι ν' αλλάξει αριθμό αν το φαινόμενο δεν ατονήσει εντός μερικών ημερών όπως συνήθως συμβαίνει.
Οι ανεξάρτητες που απαντούν οι ίδιες το τηλέφωνο και δεν έχουν κάποιον να screenάρει τα τηλέφωνα αναγκαστικά απαντούν σε όσους καλούν συστημένοι από κάποιον που εμπιστεύονται. Οπότε το να έχεις το τηλέφωνο αν δεν έχεις κάποιον να σε συστήσει δεν ωφελεί σε κάτι.
Η συγκεκριμένη αν ήθελε να κινηθεί με αγνώστους έχει κάμποσα mail να κοιτάξει.