The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.455
- Πόντοι
- 25.467
μην ξυνεις το κεφαλακι σου εσυ...δεν θα σου μεινει τριχα!!
Δικαιολογημένα το ξύνει. Αφήνετε αιχμές φίλτατε Αλπούλιε.
μην ξυνεις το κεφαλακι σου εσυ...δεν θα σου μεινει τριχα!!
ενα σου λέω.. ΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω τησ εστειλα μυνημα και δεν απαντησε 5 μερεσ τωρα.ετσι γινετε?
μην περιμένετε να πάρετε μήνυμα.. η αγγελία στο adoos μπήκε από άλλον χωρίς την έγκριση της κοπελλιάς... και παρόλο που ζήτησε να την κατεβάσουν αυτοί την έγραψαν κανονικά..Φίλε,
Μία από τα ίδια. Μάλλον είναι κουκουρούκου ι φάση....
μην περιμένετε να πάρετε μήνυμα.. η αγγελία στο adoos μπήκε από άλλον χωρίς την έγκριση της κοπελλιάς... και παρόλο που ζήτησε να την κατεβάσουν αυτοί την έγραψαν κανονικά..
οπότε το μειλ μποξ της έχει γεμίσει με 1500 μηνύματα τα οποία δεν πρόλαβαίνει να απαντήσει και ούτε γουστάρει..
έχω μπόλικες.. για ξηγήσου να καταλάβω (σε πμ)
θα σας εξηγησω λιαν συντομως....Δικαιολογημένα το ξύνει. Αφήνετε αιχμές φίλτατε Αλπούλιε.
θα σας εξηγησω λιαν συντομως....
AMA σου απαντήσει θα ήθελα πολύ να το μάθω...γιατί εμένα στα 5 emails ...μηδέν απάντηση (λες και έχουμε προηγούμενα)
AMA σου απαντήσει θα ήθελα πολύ να το μάθω...γιατί εμένα στα 5 emails ...μηδέν απάντηση (λες και έχουμε προηγούμενα)
Απλα η Βανεσα δεν εχει πολυ καλη σχεση με τα μαιλ,καλυτερα να βρεις το τηλ απο καποιον εδω μεσα.
Αν το ζητησεις να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν σε χρονο ντε τε τουλαχιστον 2-3 που εχουν αναλαβει την γραματειακη της υποστηριξη ;)