kiriakosssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κοίτα κατι μαλάκες που τσακώνονται για τις πουτάνες
Ενας απο τους λογους που λεγονται πουτανες.....εχω δει αδελφια να πλακωνονται στο ξυλο για παρτη τους..........Κοίτα κατι μαλάκες που τσακώνονται για τις πουτάνες
ναι εχει βγαλει..λεγεται "η μασκα του ζορο" ...καλησπερα παιδια.μια ερωτηση μονο.,η ευα απο ευα-πενυ-ελλη εχει βγαλει dvd της σιρινα?αν ναι τι τιτλο εχει για ν ατο δω?ευχαριστω
καλησπερα παιδια.μια ερωτηση μονο.,η ευα απο ευα-πενυ-ελλη εχει βγαλει dvd της σιρινα?αν ναι τι τιτλο εχει για ν ατο δω?ευχαριστω
πια τζενη λες? αυτη την παρακληση την κανουν ολοι αλλα καποιοι ακομα και εδω μεσα δεν καταλαβαινουνρε παιδια το θεμα ειναι ενα..η τζενη εχει γυρισει απο διακοπες??την εχει παρει κανενς??το ιδιο και για τζετλινα..???ποθ εχει χαθει....και μια συμβουλη..μην δινεται 250ρικα για ενα μουνι..ελεος..πρεπει να ριξουνε τις τιμες στα 150 η 100..ξεφτιλα ειναι...εστω και ενας να τα σκαει αυτες συνεχιζουν..
ελπιζω να την δω και εγω καποια στιγμη η κοπελα οντως αποτι λενε σεβετε και ειναι και λογικη κατα τρην γνωμη μου οτι καλητερο αυτη τη στιγμη σε σχεση χρηματων σερβις ποιοτητας.την αλβανιδα φιλε μου..την ειχα παρει πρι ντισ γιορτες τηλ και ελεγε οτι θα φυγει..τελικα μαθαμε γυρισε??τι εκανε???γεικα πρπει να προτιμαμε φτηνες και καλες λυσεις..εστω και καπιοι αν τα δινουν αυτες συνεχιζουν..μονοι μασ βγαζουμε τα ματια μας..δεν γινεται στην ρουμανια και στις αλλες χςρες με 100 ευρω να κανουν τα παντα ολο το βραδυ και εδω να ζητανε 200 και 300 για 1 ωρα κα ιοχι και φουλ...ελεος..και η τζετλινα μαγκες ποθ ειναι???κανα τετοιο στυλ μαυρακι παιζει???
Να πω κι εγώ δυο λόγια για την Βιβή-Έλενα επί της "ουσίας". Διότι αν είναι "εν τάξει" ή κάνει τις παγαποντιές της λίγο με νοιάζει στην τελική. Βίζιτα είναι η κοπέλα! Εδώ οι πολιτικοί κάνουν λουμπινιές...
Η Β.-Ε. λοιπόν είναι μια κοπέλα στα 30 (29 κατά δήλωσίν της) που μπορεί να μοιάζει και μικρότερη, λόγω του ότι είναι μικρόσωμη. Από εμφάνιση δεν την λες και άσχημη, ούτε και ωραία. Ας πούμε ομορφούλα προς μέτρια.
Από class, βέβαια, άστα να πάνε στο διάολο!
ΑΛΛΑ στο κρεβάτι, ιδίως στο πρωκτικό, πετάει φωτιές. Θα έλεγα πως γαμιέται σαν την Μπελαντόνα! Το γουστάρει πολύ να της πηδάνε τον κώλο για ΠΟΛΛΗ ώρα και ταυτόχρονα να βάζει δονητή στο μουνί της (Και η Μπελαντόνα είναι άστα να πάει στο διάολο από class, αλλά αν ερχόταν τουρ και ζητούσε κανένα 500άρι την ώρα όλο και κάποιος μαλάκας θα της τα έδινε!)
Συμπερασματικά, σαν έσκορτ, για λονγκ ντέιτ και τέτοια, απορρίπτεται (Ούτε τζάμπα!) Σαν ένα πολύ καλό πήδημα, δεν είναι κακή εμπειρία.
Εγώ δεν την ρώτησα καν πόσο θέλει. Σε κάποιο λινκ της είδα πως ζητούσε 150 την ώρα για φουλ σέρβις, τόσα της έβαλα στην τσάντα της μετά το τέλος του αγώνα.
Θεωρώ πως το 120 για φουλ σέρβις θα ήταν πιο σωστό σαν VFM, αλλά τώρα για 30 ευρώ βαρέθηκα να κάνω παζάρια. Φυσικά τα 200 είναι εξωπραγματική τιμή και προφανώς για μαλάκες έψαχνε, αλλά νομίζω πως το κατάλαβε πως οι μαλάκες λιγόστεψαν πολύ, αν δεν χαθήκαν τελείως με την κρίση.
Αυτά και καλά να περνάτε.
ρε γαμωτο προηδοποιησε οτι χρειαζομαστε υπογλοσιο για να διαβασουμε αυτη δεν ζηταει μονο παπαδες αλλα καλογυρους και το μοναστηρι δωροΚαινούργια άφιξη?
αλλά θέλει και αυτή παπάδες
Κάτι μου θυμίζει αλλά έχω δεί τόσα πουτανάκια που αρχίζουν και μοιάζουν όλα ίδια αλλά δίκιο έχει ό συναγωνιστής τα πολύ καλα 100Ε άντε με πρωκτικό 120Ε χωρίς άλλες εκπλήξεις την στιγμή της κάυλας(μάθανε όλες 80+20+20-γαμώ την αρρώστεια μας) .
Και τα δέυτερα 50-80 Ε
ρε γαμωτο προηδοποιησε οτι χρειαζομαστε υπογλοσιο για να διαβασουμε αυτη δεν ζηταει μονο παπαδες αλλα καλογυρους και το μοναστηρι δωρο
και θελει και ξενοδοσειο 5 αστερων
Καινούργια άφιξη?
αλλά θέλει και αυτή παπάδες
Κάτι μου θυμίζει αλλά έχω δεί τόσα πουτανάκια που αρχίζουν και μοιάζουν όλα ίδια αλλά δίκιο έχει ό συναγωνιστής τα πολύ καλα 100Ε άντε με πρωκτικό 120Ε χωρίς άλλες εκπλήξεις την στιγμή της κάυλας(μάθανε όλες 80+20+20-γαμώ την αρρώστεια μας) .
Και τα δέυτερα 50-80 Ε
Δυστηχώς too good to be true...Εστειλα μνμα...εδω κ μια βδομαδα...δεν απαντησε...