analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Είναι η τελευταία φορά που μιλάω εδώ σε ένα εχθρικό περιβάλλον που μόνο πίκρα δίνει, ανάμεσα σε άτομα που κακόβουλα κρίνουν χωρίς καν να έχουν πάει μαζί μου.
Ζητάω συγνώμη που αν και είχα παρακαλέσει από την αρχή (πριν προβώ σε κριτική καλή για μένα - για πάνω από 30 φορές τον admin να με διαγράψει εμένα και τις φωτό μου δεν έγινε, κατόπιν τούτου, αναγκάστηκα να υποστηρίξω τον εαυτό μου, βάζοντας ένα φίλο μου να γράψει καλή κριτική για μένα.
Είμαι η ΒΙΒΗ ή ΕΛΕΝΑ που παραδόξως πάλι ανεβάσανε κάποιοι χωρίς να θέλω εδώ φωτό μου ως Ελενα, που στο παρελθόν συνεργαζόμουν με κάποιον που με "βάπτισε" ΑΝΝΑ. Δεν ξέρω γιατί είναι λάθος κι αυτό. Προμότορες δεν έχω, ακόμη και μερικές φωτό τις τράβηξα και μόνη μου. Η δουλειά μου είναι συγκεκριμένη, ό, τι αναφέρω γίνεται, και όλα εκτελούνται όπως πρέπει. Ζητάω συγνώμη αν παρεκτράπη κι μίλησα άσχημα σε κάποιους που δεν τους ξέρω προσωπικά και γι' αυτό διπλά συγνώμη, αλλά το έκανα είναι γιατί ξέρω ό,τι λένε πράγματα παρόλο που δεν με έχουν δει καν.
Σας παρακαλώ, επειδή δεν κρύβω ούτε καν το πρόσωπό μου σε όσους επιθυμούν, να σταματήσετε να με βρίζετε άδικα. Το αν είμαι πουτάνα το ξέρω, αν πορνίδιο, αν ό, τι άλλο που με βρίζουν, αν ισχύει οτιδήποτε από όσα λέγονται, το ξέρω εγώ και άνθρωποι που έχουν σηναντηθεί μαζί μου. Παρακαλάω θερμά ακόμη μία φορά τους ιδιοκτήτες, administrators να σβήσουν τις φωτό μου από εδώ,κριτικές και αναφορές - νομίζω ό,τι είναι εύκολο γι' αυτους- αφού δεν με θέλουν στην "παραλία" τους και να είναι σίγουρα ό, τι θα είναι ευνοικό αυτό, δεν θα είμαι στα πόδια τους.
Με εκτίμηση,
Ελενα - Βιβή
Ελπίζω να μην έχεις διαγραφεί ακόμη και να μπαίνεις στο site.
2-3 ερωτησούλες - παρατηρήσεις έχω (σε πολύ πολιτισμένο κλίμα)
1ον : Οι κριτικές που έχεις στο site είναι 3. Εάν αφαιρέσουμε τη μία που ομολογείς ότι έβαλες το φίλο σου ( osir70 ) να τη γράψει, μένουν 2 οι οποίες δεν νομίζω ότι σα χαντακώνουν. Το αντίθετο μάλιστα.
2ον : Στο site αυτό υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας λέει αυτό που τον εκφράζει (ίσως μερικές φορές με εκκεντρικό τρόπο). Άρα δεν μπορούμε να φιμώσουμε κανέναν. Όποιος δεν αντέχει, υπάρχει και το site της Αρχιεπισκοπής.
3ον : Σε συνέχεια του 2, μη μπερδεύεις το ελεύθερο περιβάλλον, με το εχθρικό. Καμία σχέση, όπως η βούρτσα και η π@@τσα.
4ον : Γιατί κατακρίνεις όσους εκφράσαν την δυσαρέσκειά τους για σένα, και δίνεις άφεση αμαρτιών στον ευατό σου για την κατασκευασμένη κριτική που που έγραψες για πάρτη σου ???
5ον : Τελικά τι χρεώνεις, μια και στις 2 (υποθετικά) ανεξάρτητες κριτικές τα νούμερα δεν βγαίνουν (όπως το χρέος, ένα πράμα)
Αυτά για την ώρα.
ΥΓ : Πριν βιαστείς να με κρίνεις, εμένα οι φωτό σου με φτιάχνουν πάντως, θα σε έπαιρνα ευχαρίστως.