brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
λοιπον αφου δεν εχει πει κανεις αλλος τιποτα, θα πω μονο αυτο β83 και οποιος καταλαβε...Ναι έχεις δίκιο τώρα το είδα
Δεν μου λέει κάτι όμως
λοιπον αφου δεν εχει πει κανεις αλλος τιποτα, θα πω μονο αυτο β83 και οποιος καταλαβε...Ναι έχεις δίκιο τώρα το είδα
Δεν μου λέει κάτι όμως
λοιπον αφου δεν εχει πει κανεις αλλος τιποτα, θα πω μονο αυτο β83 και οποιος καταλαβε...
Παιδες για αυτην εδω ξερουμε κατι?Τιμες αν ειναι καθαρη κτλ. εννοω.
www.adoos.gr/post/19981650/glykia_optasia]http://www.adoos.gr/post/19981650/glykia_optasia[/url]
μακρια;)
Και από υπηρεσιές και τα λοιπά αξίζει?
Δεν ξέρω ,αλλά τέτοια γλυκιά οπτασία να μου λείπει
αν δεν κανω λαθος ειναι η σοφια που εβαζε και πιο παλια... δεν ειναι και πολυ ομορφη στο προσωπο 70 ζηταγε τοτε, ουτε πολυ καθαρηΠαιδες για αυτην εδω ξερουμε κατι?Τιμες αν ειναι καθαρη κτλ. εννοω.
www.adoos.gr/post/19981650/glykia_optasia]http://www.adoos.gr/post/19981650/glykia_optasia[/url]
λοιπον αφου δεν εχει πει κανεις αλλος τιποτα, θα πω μονο αυτο β83 και οποιος καταλαβε...
=====
H Κλαίρη ?!! :o :o :o
χεχε ναι ρε συ οκ εχω θεμα με τα λαρτζ οπισθια τι να κανω?
στα κυβικα αυτα ρε συ μορτη παιζει τπτ αξιολογο?(εννοω ετσι με πιασιματα)αν δεν κανω λαθος ειναι η σοφια που εβαζε και πιο παλια... δεν ειναι και πολυ ομορφη στο προσωπο 70 ζηταγε τοτε, ουτε πολυ καθαρη
στα κυβικα αυτα ρε συ μορτη παιζει τπτ αξιολογο?(εννοω ετσι με πιασιματα)
εχω μια να σου προτεινω αλλα ειναι λιγο παραπανω στα κυβικα... αλλα πολυ καλυτερο vfm και πολυ καθαρη.θελεις?στα κυβικα αυτα ρε συ μορτη παιζει τπτ αξιολογο?(εννοω ετσι με πιασιματα)
και ποσο παλιοι αλλα και ποσο ψαγμενοι... ;)δεν σε πιστεύω ...... δεν σε πιστεύω ...... ποσο παλιοι είμαστε γμτ ... ακου Κλαίρη ...
Νομιζω παντως οτι δεν ειμαι σε θέση να επανέλθω εις την τοτε ηλικιαν ...
και ποσο παλιοι αλλα και ποσο ψαγμενοι... ;)
σε κρυφο, οπως το δεκελιαςΔούλευε και αλλού εκτός απο το 83 η Κλαίρη?
σε κρυφο, οπως το δεκελιας