Η φωτό είναι ακριβής και η τηλεφωνήτρια γλυκιά και συννενοήσιμη. Τα πρόσωπα είναι έκφυλα και αποδεκτά (Η Νάνσυ που είναι η αδυνατούλα είναι και πιό όμορφη στο πρόσωπο). Για κάθε έξτρα ή τιμή ανεβαίνει άρα ελεύθερο στοματικό + λεσβιακό + πρωκτικό είναι +70 η κάθε μία. Το βασικό ραντεβού χωρίς έξτρα είναι 160 η κάθε μία για δίωρο.
Συζητάμε με την κοπέλα στο τηλέφωνο -που ξαναλέω είναι πολύ συννενοήσιμη- μία τιμή για 2 ώρες και οι δύο με πλήρες σέρβις.
Ερχονται στην ώρα τους, ξεκινάμε και η Νάνσυ φιλάει με κλειστό στόμα
. Λέω ΟΚ, ας πάμε παρακάτω αν και έχω χαλαστεί λίγο. Λεσβιακό γλύψιμο κανονικό, όχι μούφα, και στοματικό καλό. Η Στέφανι στο στοματικό καλύτερη. Ξεκινάει το μάτς με Στέφανι στα 4 και σε λίγο αφού βλέπω να είναι καλά δουλεμένη από πίσω, κάνω την κίνηση για κουλουράκι. "Α! όχι μωρό μου είναι μεγάλο" λέει η Στέφανι!
(Αναρωτήθηκα γιατί δε μου το είπαν όση ώρα γινόταν η έπαρση σημαίας και μου το φύλαγαν για έκπληξη στην είσοδο, αλλά τι να πείς... :S)
Διακόπτω το ματσάκι γιατί έπεφταν αντικείμενα (το πουλί μου δηλαδή! >
) και τις στέλνω στο επόμενο ραντεβού να μην καθυστερούν. Το καλό γι αυτές είναι ότι δεν είχαν πάρει τα χρήματα από το κομοδίνο, το κακό ότι ενώ τους έδωσα από 50 για το ελεύθερο στοματικό και ότι έγινε στα 15', ήθελαν 80 η κάθε μία για να πάρουν και αυτές το 30άρι τους έκαστη (άρα δεν είναι και τόσο ανεξάρτητες...
) και επιπλέον να πληρώσω έξτρα λεσβιακό και το στοματικό. Ξαναλέω ότι μπάλα παίχτηκε 15'.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο απόρησε και είπε ότι δεν είχε πρόβλημα άλλη φορά και αναγνωρίζω ότι πιθανώς να ήταν μία κακή στιγμή αφού δεν υπάρχουν άλλες αναφορές. Σε ότι μου αναλογεί, πιθανώς να ήταν λάθος μου ότι δε συζήτησα με τις ίδιες στο δωμάτιο και ξεκίνησα το μάτς από την πόρτα. Ξενερώνω απίστευτα όμως με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και περίμενα αφού ξέρουν τι θέλω να μου πούν στην εξέλιξη του μάτς με τρόπο ότι κάτι από αυτά που είχαμε συμφωνήσει δε γίνεται. Επίσης αυτά τα περί μεγάλου τα ακούω βερεσέ γιατί δυστυχώς καμία μέχρι τώρα δεν έχει ζοριστεί με το μέγεθος
Ας γράψει και κάποιος άλλος που δοκίμασε να δούμε εντυπώσεις.