magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
ειναι ξαθια με ωραια θυληκα πιασιματακια και πολυ καυλιαρα... ;)Όποιος γνωρίζει κάτι για την Nadia που ήταν στο real date ας ενημερώσει.
ειναι ξαθια με ωραια θυληκα πιασιματακια και πολυ καυλιαρα... ;)Όποιος γνωρίζει κάτι για την Nadia που ήταν στο real date ας ενημερώσει.
Αμα δοκιμασει και εχεις πληροφοριες, στειλε και νεα ενημερωση !!!http://www.greekswinging.gr/component/option,com_djclassifieds/Itemid,1/cid,1/id,4114/view,showitem/Η κοπέλα έχει ύψος 186. 80 ευρώ για 1 ώρα, 1 εκτόνωση, +20 η δεύτερη φορά.
Πληροφορίες από φίλο μου που πήρε τηλ.
Θα τη δοκιμάσει αύριο.
Να σου πω την αλήθεια το παρατήρησα και εγώ..μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση και έχω νέα θα σας ενημερώσω..Αμα δοκιμασει και εχεις πληροφοριες, στειλε και νεα ενημερωση !!!
Παντως στην πρωτη φωτο, η μυτουλα της ειναι ολιγο, απο πινοκιο ???
Να σου πω την αλήθεια το παρατήρησα και εγώ..μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση και έχω νέα θα σας ενημερώσω..
Ομολογώ ό,τι δεν το ήξερα..
Αλλα ξερεις τι λενε, για τις γυναικες με μεγαλη μυτη ???
Οτι κανουν τρελλο και !!!
Ας το προσεξουν οι κυριοι, που η συντροφος τους, εχει προεξεχον πηγουνι !!!Ομολογώ ό,τι δεν το ήξερα..
Γνωρίζω το άλλο που λέει ό,τι οι γυναίκες με προεξέχον πηγούνι είναι πιο επιρρεπεις στην απιστία!!
(τα φοράνε δηλαδή κανονικά στους συντρόφους τους)
Αυτος που σου το εδωσε, δεν σου ειπε τιποτα ???Μου εδωσαν αποψε τηλ. γραφειου που τελειωνει σε 515. Επειδη ειναι λιγο "σπασμενο τηλεφωνο" η φαση, αν ξερει καποιος την ποιοτητα των τεμαχιων του εν λογω ιδρυματος παρακαλω ενημερωστε
Για εσένα μπορεί και να το πιστέψω
Αυτη δεν ηταν στις γατες του Κωστα;
Αλλα ξερεις τι λενε, για τις γυναικες με μεγαλη μυτη ???
Οτι κανουν τρελλο και !!!
Ομολογώ ό,τι δεν το ήξερα..
Γνωρίζω το άλλο που λέει ό,τι οι γυναίκες με προεξέχον πηγούνι είναι πιο επιρρεπεις στην απιστία!!
(τα φοράνε δηλαδή κανονικά στους συντρόφους τους)
Για τους αντρες ισχυει αυτο !!!Νόμιζα οτι θα έλεγες έχουν μεγάλο πούτσο
Για δωσε πληροφοριες !!!νομίζω αρκετά με τις μύτες κ τα πηγούνια
νέα άφιξη στην παρέα
Για δωσε πληροφοριες !!!
Που, πως, τι, ποσο, τ/φ !!!
Απο πισω καλη φαινεται, απο μπροστα ειναι ???
Που στο καλο το ειδες ???Πλακα το βυζι ;)
Που στο καλο το ειδες ???
Εχεις γνωση για την Κυρια ???