gkavleas88
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν αφήνετε τα κασκαντεριλίκια να παίξετε στα σίγουρα?ουτε εγω!!!!!
Δεν αφήνετε τα κασκαντεριλίκια να παίξετε στα σίγουρα?
ρε σύ αυτή συμμαθήτρια με την Ακρόπολη δείχνει...
και η Ακρόπολη καλή δείχνει μετά το λίφτιν που της κάνανε..
δεν μου φαινετε και πολυ μεγαλη,μπας και την μπερδευεις με την ιζαμπελλα?αυτη ναι ειναι για να μπει σε μουσειο
Αυτο τι λεει ρε παιχτες?Καλο φαινεται.. [URL unfurl="true"]http://www.izabellaonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=95&Itemid=396[/url]
Επειδή έχω δει και άλλες φωτογραφίες της, η γυναίκα δεν έχει απλά <<πιασίματα>> είναι παράσωμη!!Προς τιμήν της βέβαια φαίνονται στις φωτογραφίες..Απευθύνεται σε ειδικά γούστα -άλλωστε 70 ευρώ για γυναίκα που το 99% των ανδρών δε θα γύρναγε να την κοιτάξει είναι πάρα μα πάρα πολλά.Κ[size=10pt][size=10pt]αλησπέρα μάγκες
Ξέρει κανένας περισσότερες πληροφορίες για την Βίβιαν...
Είναι σίγουρα για τους λάτρεις των γυναικών με πλούσιες καμπύλες και πιασίματα... αλλά δείχνει καθαρή και αληθινή.
Της τηλεφώνησα για πληροφορίες, μου απάντησε η ίδια στο τηλέφωνο και πολύ ευγενικά με ενημέρωσε για το τι προσφέρει...
70 ευρώ η ώρα πάει για όσες εκτονώσεις θέλεις... Δεν κάνει ακάποτο και πρωκτικό, σε αφήνει να την γλύψεις, κάνει όλες τις στάσεις, σου κάνει λίγο μασαζ και σε αφήνει να τελειώσεις στο στήθος και τα κωλομέρια...!!! [/size][/size]
Ή είναι εντελώς ηλίθιοι ή μας περνάνε για ηλίθιους..
()
an theleis na peraseis mia teleia vradia, me paniko sta mpouzoukia, kai meta sex mexri to prwi, tote steile mou mail sto xxxxxxxxxxxxxxxxxxx kai den tha xaseis!!
mono gynaikes!! antres na min enoxlisoun!!
αλκη, εγω προγραμματιζω για επισκεψη..Μεγαλοβδομαδα!!!!Δεν αφήνετε τα κασκαντεριλίκια να παίξετε στα σίγουρα?
παίξαμε παίξαμε.. και ο MB C200 θα παίξει σε σίγουρο άλογο.. ;)
την εχω τιμησει ηδη δυο φορες την βιβιαν.ειναι του γουστου μου...η κοπελα ειναι πολυ καλη,φιλικη και αν της κανεις το ''κλικ''και διαπιστωσει οτι εισαι καθαρος σου κανει για λιγο και ελευθερο στοματικο και ανεχεται και τα δυνατα σφυροκοπηματα.για τους λατρεις του ειδους ειναι δυναμη.Κ[size=10pt][size=10pt]αλησπέρα μάγκες
Ξέρει κανένας περισσότερες πληροφορίες για την Βίβιαν...
Είναι σίγουρα για τους λάτρεις των γυναικών με πλούσιες καμπύλες και πιασίματα... αλλά δείχνει καθαρή και αληθινή.
Της τηλεφώνησα για πληροφορίες, μου απάντησε η ίδια στο τηλέφωνο και πολύ ευγενικά με ενημέρωσε για το τι προσφέρει...
70 ευρώ η ώρα πάει για όσες εκτονώσεις θέλεις... Δεν κάνει ακάποτο και πρωκτικό, σε αφήνει να την γλύψεις, κάνει όλες τις στάσεις, σου κάνει λίγο μασαζ και σε αφήνει να τελειώσεις στο στήθος και τα κωλομέρια...!!! [/size][/size]
ΜΠΡΑΒΟ σου ρε παληκαρι !!!την εχω τιμησει ηδη δυο φορες την βιβιαν.ειναι του γουστου μου...η κοπελα ειναι πολυ καλη,φιλικη και αν της κανεις το ''κλικ''και διαπιστωσει οτι εισαι καθαρος σου κανει για λιγο και ελευθερο στοματικο και ανεχεται και τα δυνατα σφυροκοπηματα.για τους λατρεις του ειδους ειναι δυναμη.