sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μαλακας εισαι εσυ τυπε μου....επιμενεις να το παιζεις μαλακας..κριμα και σε ειχα κοψει για γατονι....
Μαλακας εισαι εσυ τυπε μου....επιμενεις να το παιζεις μαλακας..κριμα και σε ειχα κοψει για γατονι....
δεν θα μπορουσα να χαρακτηρισω καποιον αλλοιως που δεν μπορει να καταλαβει, επιτα απο 8488 post ,ποσο στημενη ηταν η κριτικη...επιμενω για τον αρχικο μου χαρακτηρισμο γιατι εκθετεις φιλους εδω μεσα με αυτα που γραφεις...Μαλακας εισαι εσυ τυπε μου....
Κυριε παπαρα..εσυ αναφερες πρωτος τα μηδενικα ποστ του τυπου που δεν σου αρεσε η κριτικη του....μιλαει καποιος που εχει 8488 post και περνιεται για εμπειρος κρινοντας εμενα με τα 250 διχως ο ανοητος να σκεφτει οτι οι ..γαμηκουλες εδω μεσα και οι εμπειροι δεν κρινονται με τις ποσες παπαριες γραφουν..τι να πει κανεις???
Και εγω επιμενω οτι ο μαλακας εισαι εσυ......ποιον εκθετω ρε παπαρα?δεν θα μπορουσα να χαρακτηρισω καποιον αλλοιως που δεν μπορει να καταλαβει, επιτα απο 8488 post ,ποσο στημενη ηταν η κριτικη...επιμενω για τον αρχικο μου χαρακτηρισμο γιατι εκθετεις φιλους εδω μεσα με αυτα που γραφεις...
βρε μαλακα..οταν εσυ επικρινεις την 3η κριτικη σαν σωστη και αντικειμενικη, ο αλλος που δεν εχει την αναλογη εμπειρια θα παει και θα φαει την φολα ρε μαλακα που δεν καταλαβαινεις ..αν ειναι δυνατον και περνιεσαι και για εμπειρος!!!Και εγω επιμενω οτι ο μαλακας εισαι εσυ......ποιον εκθετω ρε παπαρα?
ρΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....καταρχην υπηρχε και αλλη θετικη κριτικη για την συγκεκριμενη..την οποια δεν βλεπω...σβηστικε... ..ενα....δυο εγω που την εχω παρει γιατι δεν εφαγα φολα?Και εχεις γνωμη εσυ που δεν την εχεις παρει?Αλλα καλα σε λεω αρχιμαλακα....βρε μαλακα..οταν εσυ επικρινεις την 3η κριτικη σαν σωστη και αντικειμενικη, ο αλλος που δεν εχει την αναλογη εμπειρια θα παει και θα φαει την φολα ρε μαλακα που δεν καταλαβαινεις ..αν ειναι δυνατον και περνιεσαι και για εμπειρος!!!
βγες τοτε βρε ΜΑΛΑΚΑ και πες την γνωμη σου ξεκαθαρα ΠΑΠΑΡΙ ε ΠΑΠΑΡΙ!!! κρυφοπουτανα το παιζεις και το κρατας για τον εαυτο σου..ΜΑΛΑΚΑ...ρΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....καταρχην υπηρχε και αλλη θετικη κριτικη για την συγκεκριμενη..την οποια δεν βλεπω...σβηστικε... ..ενα....δυο εγω που την εχω παρει γιατι δεν εφαγα φολα?Και εχεις γνωμη εσυ που δεν την εχεις παρει?Αλλα καλα σε λεω αρχιμαλακα....
Σαλτα και γαμησου ρε που θα σου λεω εσενα του μαλακα...δεν γουσταρω να γραφω κριτικες ρε παπαρα...οι κριτικες περα απο πληροφ.του τυπου ποσα παιρνει και τι κανει ειναι για μαλακες σαν και εσενα...βγες τοτε βρε ΜΑΛΑΚΑ και πες την γνωμη σου ξεκαθαρα ΠΑΠΑΡΙ ε ΠΑΠΑΡΙ!!! κρυφοπουτανα το παιζεις και το κρατας για τον εαυτο σου..ΜΑΛΑΚΑ...
Εσυ ρε παπαρα βγαινεις και λες την μαλακια σου χωρις να την εχεις παρει την γκομενα ...λες την μαλακια σου απλα για να την πεις...δεν θα μπορουσα να χαρακτηρισω καποιον αλλοιως που δεν μπορει να καταλαβει, επιτα απο 8488 post ,ποσο στημενη ηταν η κριτικη...επιμενω για τον αρχικο μου χαρακτηρισμο γιατι εκθετεις φιλους εδω μεσα με αυτα που γραφεις...
αντε παρταλι , αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου!!!!τραβα καμια μαλακια να ξελαμπικαρεις και στα 16880 post ,ελα να ξανακανεις κριτικες!!!1Σαλτα και γαμησου ρε που θα σου λεω εσενα του μαλακα...δεν γουσταρω να γραφω κριτικες ρε παπαρα...οι κριτικες περα απο πληροφ.του τυπου ποσα παιρνει και τι κανει ειναι για μαλακες σαν και εσενα...
Ε τι αλλο να πεις ρε αρχιμαλακα....δεν μπορεις να πεις τιποτα....μονο μαλακιες...αντε παρταλι , αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου!!!!τραβα καμια μαλακια να ξελαμπικαρεις και στα 16880 post ,ελα να ξανακανεις κριτικες!!!1
3000 το διήμερο αν θελεις κατι καλό.
Μην απομακρυνεσαι απο την τουαλετα.....να επεμβω.....μετα απο τσιπουροποσια μετα θαλασσινων εδεσματων,με εχει πιασει τρομερο κοψιμο....τι προτεινετε?
Άλλαζε μαγαζίνα επεμβω.....μετα απο τσιπουροποσια μετα θαλασσινων εδεσματων,με εχει πιασει τρομερο κοψιμο....τι προτεινετε?
Μεχρι πριν καποια χρονια θα σου ελεγα να παρεις την τζενιφερ απο την Ποπηνα επεμβω.....μετα απο τσιπουροποσια μετα θαλασσινων εδεσματων,με εχει πιασει τρομερο κοψιμο....τι προτεινετε?
να επεμβω.....μετα απο τσιπουροποσια μετα θαλασσινων εδεσματων,με εχει πιασει τρομερο κοψιμο....τι προτεινετε?
Δηλαδή τζάμπα πράμα!Δηλαδή τζάμπα πράμα!
Ρε είσαστε σοβαροί που θα δώσετε ενός μήνα μισθό σε μια πουτάνα για μια μέρα; Και πόσες φορές τη μέρα δηλαδή έχετε την ελπίδα πως θα μπορείτε να την πηδάτε, για να κάνετε απόσβεση;
Για να το πω αλλιώς, αυτή στη μέρα (που θα κάνει διακοπούλες και θα περνάει όμορφα, εκτός αν είσατε τίποτα ανυπόφοροι τύποι και έχετε επίγνωση γι αυτό), πόσες σκατά βίζιτες των 150 θα έκανε που θα τις χάσει (διαφυγόντα κέρδη που λέμε); Θα έκανε δηλαδή 6-7 βίζιτες;
Και το τελευταίο (και βασικότερο!). Παει κάποιος τριήμερο με την πουτάνα και της δίνει 6 μωβ, διότι του περισσεύουν και τα σκορπάει. (Ποιανού του περισσεύουν σήμερα, αλλά τέλος πάντων). Αν υποτεθεί πως ΑΥΤΟΣ είναι μαλάκας και ανυπόφορος η πουτάνα χρεώνει 70 ευρώ την ώρα (αν αφαιρέσεις αυτές που κοιμάται) είτε τρώει, πίνει, χορεύει, πλένεται, είναι στην πισίνα, στην τουαλέτα, που διάολο είναι. Και 70 πολλές πέρνουν ΜΟΝΟ για την ώρα του πηδήματος. Τα 70 την ώρα λοιπόν την βοηθούν να "ξεχνάει" πόσο ανυπόφορος είναι ο συνοδός.
Αν όμως αποδειχθεί πως ΑΥΤΗ είναι μαλακιστήρι πως διάολο "καταπίνεται" να δίνεις 70 την ώρα για να στη σπάει επί τρεις ημέρες;
Λοιπόν:
1. Το χιλάρικο τη μέρα είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, για περίοδο κρίσης ποσό και όποιος το δίνει είναι κορόιδο.
2. Το να πας τριήμερο με κάποιαν που δεν ξέρεις (προσωπικά δεν το έκανα ούτε τζάμπα να μου προσεφέρετο) και να περάσεις καλά έχει τόση πιθανότητα επιτυχίας όση το να παντρευτείς με συνοικέσιο από γραφείο, χωρίς να έχεις γνωρίσει την υποψήφια σύζυγο.
Οπότε, ακόμη κι αν κάποιος αποφασίσει να δώσει κάποιο ποσό τη μέρα για "συνοδό" σε διακοπές, τουλάχιστον να την έχει πρώτα γνωρίσει...
Δηλαδή τζάμπα πράμα!
Ρε είσαστε σοβαροί που θα δώσετε ενός μήνα μισθό σε μια πουτάνα για μια μέρα; Και πόσες φορές τη μέρα δηλαδή έχετε την ελπίδα πως θα μπορείτε να την πηδάτε, για να κάνετε απόσβεση;
Δηλαδή ο μισθός ενός μήνα είναι 3000?
Έτσι όπως πάμε εκεί θα μας καταντήσουν.Αλλά μάλλον ο φίλος ήθελε να μας πει ότι παίρνει 3000 μισθό.οχι λαθος κανει ο φιλος, ενος χρονου εννοουσε!! οτι βγαζουμε, τα δινουμε ολα για την πουτσα μας!!