Moντελα δεν ειναι αυτα?Μας δουλευουν μες τη μουρη μας δλδ...
Αρα η αγγελια ειναι αληθινη, καλα το καταλαβα
Moντελα δεν ειναι αυτα?Μας δουλευουν μες τη μουρη μας δλδ...
Δες την και ολοκληρη.
Ότι κάτι τέτοιες πρέπει να μας το δίνουν τζάμπα ή και να μας πληρώνουν κιόλας για να τις γαμήσουμε, όχι να τις πληρώνουμε κι από πάνω, έτσι που είναι! Αυτό ξέρω. Έλεος, πόσο σαβουρογάμηδες μας θεωρούν πια;
Mπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο και να με ενημερώσει(αν γίνεται σε πμ) για τις εξής αγγελίες?
ναι αλλά δεν είναι ανεξάρτητη!
Super το ρουμανάκι
χαχαχαχαχα και pm????χαχαχχα μεγάλε πολύ μοναχοφαγάς είσαι μου φενεται...τσ τσ τσMπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο και να με ενημερώσει(αν γίνεται σε πμ) για τις εξής αγγελίες?
το ξερουν ολοι?ναι αλλά δεν είναι ανεξάρτητη!
δεν καταλαβαίνω τελικά τι στο λύκο ποστάρουμε εδώ μέσα (ποστάρετε βασικά)
χαχαχαχαχα και pm????χαχαχχα μεγάλε πολύ μοναχοφαγάς είσαι μου φενεται...τσ τσ τσ
Η κυρία έχει χαθεί...τουλάχιστον εγώ έχασα τα ίχνη της!!!!Ινφος για την κυρια κανεις?
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλημέρα... Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτή την κορασίδα
Ζητάει 50 ευρώ και κάνει και πρωκτικό. +20 ευρω η 2η φορά και συνήθως κλείνει ραντεβού στο new dream στην πλατεία Αττικής[/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλημέρα... Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτή την κορασίδα
Ζητάει 50 ευρώ και κάνει και πρωκτικό. +20 ευρω η 2η φορά και συνήθως κλείνει ραντεβού στο new dream στην πλατεία Αττικής[/size][/size][/size]
καλυτερα να μην το δοκιμασει κανεις μετα θα θελει το λιγοτερο 10 μερες να συνελθει απο το βαρος της καταστασης αυτη πρεπει να πληρωνει για να γαμηθει οχι να την πληρωνουν και για να γινω πιο σαφης
κοντη 1.50 χοντρη 70 κιλα για πλακα τρελη τριχοφυεια εγω μπροστα της ειμαι σπανος
Super το ρουμανάκι
Mπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο και να με ενημερώσει(αν γίνεται σε πμ) για τις εξής αγγελίες?