REALARCENALAEK
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
pedia den ksero mou zitise 100. Yparxoun 2 ?
Για αυτήν ξέρουμε τίποτε συναγωνιστές??
πουτανάκι πρέπει να είναι....
κι αυτή για πουτάνα τη κάνω...
Για μία Βανέσα ψιλο μιλφ που παίζει στα Βόρεια Προάστια ξέρει κανείς τίποτε ρε συναγωνιστές??
Για μία Βανέσα ψιλο μιλφ που παίζει στα Βόρεια Προάστια ξέρει κανείς τίποτε ρε συναγωνιστές??
λες φίλε μου?μην λασπολωγιται τα κοριτσια βρε αλητεσ.μπορει να διχνουν τα καλη τουσ με σκοπο ενα ευτυχισμενω γαμο βρε.
έχει ζητήσει ποτέ κάποιος από γραφείο να φέρει η κοπέλα μαζί της χαρτί από γιατρό ότι όλα καλά? Κάτσε γιατί είναι λίγο παράνοια η φάση... Πληρώνουμε ή δε πληρώνουμε? Και πόσο μάλλον όταν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων παίζουν γλωσσόφιλα, ελεύθερα blowjobia και τέτοια..... Έχω πάει 2 φορές μόνο με μια συγκεκριμένη κοπέλα από γραφείο και ειλικρινά ομολογώ ότι εγώ δε ζήτησα.. και δε ξέρω και τι απάντηση θα έπερνα! Θέλω να ξαναπάω μαζί της αλλά την επόμενη φορά θα ζητήσω χαρτιά.. Κι αν πάρω αρνητική απάντηση, απλά δεν θα πάρω...
μερικες πρεπει να χουν κι απολυτηριο στρατου.. ;) ;)για το προηγούμενο που είπα δε σχολιάζει κανείς.. όλοι τις πάπιες
Από αυτές που έχω πάρει μόνο η Τζετλίνα είχε χαρτιά μαζί της.για το προηγούμενο που είπα δε σχολιάζει κανείς.. όλοι τις πάπιες
Από αυτές που έχω πάρει μόνο η Τζετλίνα είχε χαρτιά μαζί της.
Στην αρχή ήταν γραφείο.Μετά δούλευε μόνη της.Για αυτό είχε αλλάξει και το τηλέφωνό της.Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί.το οποίο το ζήτησες εσύ? ή τα έχει μαζί της? γραφείο ή μόνη της;